Final de Feeric Fashion Days la Alba Iulia

10 comments




Savurez un ceai verde rece si simt cu adevarat miros de vara, doar ce am ajuns acasa, geamantanul inca e neatins, lasat in holul de la intrare, dar sunt inca cu gandul la zilele FEERICe petrecute la Alba Iulia. Imi vin in minte atatea detalii spectaculoase incat imi e greu sa aleg unul cu care sa incep, insa trebuie sa o fac. 

Asadar, incep prin a va spune ca ...


N-ai cum sa nu iubesti Alba Iulia mai ales atunci cand FEERIC-ul s-a mutat pentru un weekend in spectaculoasa Cetate Alba Carolina. Eu ma declar indragostita iar daca nu stiti despre ce vorbesc va invit sa aflati in randurile de mai jos, in fotografii, iar atmosfera va pot spune eu cum a fost - FABULOASA! 

Ma bucur ca am revazut o parte din cei mai cool oameni pe care i-am cunoscut la Sibiu, cu ocazia FFD care a avut loc acolo dar si ca am intalnit oameni noi pe care ii cunosteam doar virtual :)  Sper sa ne revedem curand!



-->
Prima ediție a Feeric Fashion Days Alba Iulia s-a încheiat aseară în salve de tun, cu ceremonialul schimbării gărzii cetății, în aplauzele sutelor de spectatori adunați să vadă cel mai important eveniment de modă găzduit de orașul Alba Iulia.

Ultima zi de festival a debutat cu o nouă prezentare a unui designer originar din Alba Iulia. Purtând numele cetății, Iulia Manciulea Tileagă a pus în scenă o prezentare de o geometrie perfectă pe lungul pod de lemn al Porții a IV-a a Cetății Alba Carolina. Apoi, spectacolul s-a mutat în cealaltă parte a cetății, pe pasarela amenajată la Poarta III. Cinci designeri au prezentat noi colecții în ropote de aplauze și spre încântarea privitorilor. „În primul rând trebuie să vă mulțumesc tuturor celor prezenți pentru că ați dat valoare acestui proiect și ne determinați să continuăm să facem Feeric Fashion Days la Alba Iulia. Mulțumesc foarte mult Primăriei Alba Iulia și domnului primar Mircea Hava pentru că ne-au găzduit și ne-au susținut în realizarea acestui proiect”, a declarat Mitichi, producătorul acestui festival, la finalul serii de Gală din cetatea Alba Carolina.


Pe pasarela de la Poarta a III-a și-au prezentat creațiile, în a doua seară de gală, „Feeric FaGabriela Atanasov, Rozalia Bot, Lany`s, Anca Stănilă și Adina Buzatu. "Feeric Fashion Days este organizat excepțional, sunt uimită de fiecare dată că se poate organiza un show de asemenea dimensiune. Îmi place foarte mult și deja l-am trecut în agenda mea de anul viitor”, spunea Adina Buzatu la finalul prezentării sale de pe pasarela din cetate. 






Prima ediție a Feeric Fashion Days Alba Iulia s-a încheiat cu spectaculosul schimb al gărzii din cetate, cu cai, costume de epocă, muschete și salve de tun.


  
Feeric Fashion Days Alba Iulia este un eveniment organizat de Fundația Mitichi și susținut de Primăria municipiului Alba Iulia.

Felicitarile, aplauzele si tot ceea ce inseamna FEERIC Fashion Days se datoreaza lui Mitichi si bineinteles intregii echipe din spatele acestui "fenomen"! 


Parteneri: Boromir, Kessler, Gavroche

Eveniment organizat cu sprijinul Consiliului Județean Alba și al Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.

******


Pentru ultima zi de FFd eu am purtat o tinuta lejera, cu iz de vara. 
Poseta din piele naturala intr-o nuanta perfecta pentru a fi purtata cu orice tinuta o gasiti pe Kurtmann.ro - AICI

Pentru ca am ales topul alb dintr-un material fluid, fusta cu print 3D in nuante puternice, completeaza perfect tinuta!
O gasiti pe Exclusives.ro - AICI alaturi de alte minunatii de fuste, costume de baie si accesorii.



 Have a lovely Monday!

HUGS & Kisses,

Sandra 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Este superba fusta si iti vine de minune . I love it . Ce marime ti-ai luat la fusta ?

    ReplyDelete
  2. Wow.. Its a fantastic event!!!! You are lucky.. However I love your look for the party! Kiss
    Visit my Italian blog..
    http://thatsamoreblog.blogspot.it/2014/07/benecos-naturlich-schon-natural-bb.html

    ReplyDelete
  3. Wow.. Its a fantastic event!!! You are lucky! However I love your look for the party! Kiss
    Visit my Italian Blog on:
    That's Amore

    ReplyDelete
  4. Ce-mi place fusta asa colorata...awesome!!! :)

    ReplyDelete
  5. Te pup Sandra, esti asa cum imi imaginam, vesela si dezinvolta. Ce surpriza am avut cand am vazut ca ai pus poza pe blog:) super cute...

    ReplyDelete
  6. Scuze, am uitat sa ma semnez: Cu drag Carmen

    ReplyDelete
  7. Hehe, poza cu noi toate ne-a adus atata mie cat si Laviniei zambetele pe buze. 😄 te imbratisam si te mai asteptam in Alba Iulia

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.