Bandage dress & GIVEAWAY | Brazil Swimwear

54 comments




Bandage dress/ HERE
Pink shoes/ HERE



 Seri de vara, leneveala intr-un hamac si muzica chill out pe fundal sau o iesire cu prietenii la un pahar de vin si povesti interminabile care se lasa cu un party in club -- yaay!! 

Alegi pe graba o tinuta iar criteriile dupa care faci asta e sa fie si comoda si sexy in acelasi timp, ingredientele perfecte pentru o seara reusita. Eu ales o rochie bandage  roz pudrat pe care o pot purta la fel de bine si cu pereche de sandale cu toc dar si cu o pereche de ghete.

Materialul cu o textura groasa se muleaza perfect pe corp, astfel ca nu poate fi mai usor de atat sa pui in evidenta partile corpului care te avantajeaza sau bronzul frumos pe care l-ai dobandit vara aceasta. 

Va plac rochiile bandage - mulate pe corp?







 ******

Si daca tot e vara, vorbim despre picioare bronzate si ne zboara gandul doar la un cocktail revigorant savurat pe marginea piscinei, am si eu o surpriza pentru voi.

Supriza este in colaborare cu Brazil SWIMWEAR si dorim sa oferim uneia dintre voi, costumul de baie bandage - must have pentru sezonul acesta! 

Ce trebuie sa faceti?

  1. Sa dati SHARE public pozei de concurs - AICI
  2. Sa dati Like paginii Sandra's Fashion Corner - AICI
  3. Sa dati Like paginii Brazil SWIMWEAR - AICI 
  4. Sa-mi spuneti cum arata vacanta perfecta unde ati purta acest costum de baie.   
Concursul este valabil in perioada: 08 - 15 Iulie 2014 

Va castiga cel mai frumos si inspirat comentariu, pe care am sa il aleg personal :) Asa ca, lasati inspiratia sa va duca cu gandul in cea mai cool vacanta unde purtati costum de baie Brazil. 







Enjoy!

See ya on Instagram - @sandrabendre







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

54 comments:

  1. As purta costumul pe plaja din Bournemouth, Uk unde imi voi petrece vacanta anul acesta....si l-as lua si pe frumoasa plaja MalvaRossa din Valencia....desi e un costum de baie atat de frumos incat s-a potrivi in orice peisaj, de la noi sau de afara, la mare sau la piscina. E superb <3

    ReplyDelete
  2. E vara.iubitul meu.anotimp.imensa antractie dintre noi doi ma face sa.mi fuga gandul la cea mai relaxanta si superba vacanta. Plajele din Grecia vor ramane mereu mereu favoritele mele. Si nu degeaba imi doresc acest costum.Cromatica impecabila dintre costum si pielea bronzata evident ca ma va face fericita "peste" maxim.Pietrele de la tarmul marii albastre ale Greciei ma vor face sa uit de durerile talpitelor din zilele cu tocuri. Racoreala fericita din spumele marii imi va face pielea sa.ti multumeasca ca impreuna cu superbul costum pe care sper sa-l castig imi vor arata ca pt nine asa arata o vacanta perfecta cu BRAZIL SWIMWEAR

    ReplyDelete
  3. Costumele de baie dintr-o bucata sunt confortabile si foarte sexi! Pana de curand erau preferate mai mult pentru piscina sau sporturi in apa. Un exemplu clar de cat de sexi poti fi intr-un costum dintr-o bucata este cel Brazil . Se potriveste perfect pe orice tip de talie si forme.Bucura-te de minunatul sentiment atunci cand inoti sau te joci in apa, indiferent de vacanta aleasa acest costum va fi perfect.

    ReplyDelete
  4. L-as purta oriunde, ca-i genial! Visez la Bora-Bora, la un sezlog, la un cocktail, la iubitul meu. La un loc cu soare, linistite si culori... Atat de multe culori, incat sa fiu in trend cu noul costum de baie. Ori la Malibu, cu picioarele goale in nisip, izolata undeva printre palmieri. In orice caz, vacanta mea perfecta se asorteaza cu costumul de baie! :)

    ReplyDelete
  5. You are wonderful!!! I love this beachwear.. Kiss
    Visit my Italian fashion blog on: That's Amore

    ReplyDelete
  6. Wow you have the perfect body fpr this dress, looks fantastic!

    ReplyDelete
  7. pe o plaja cu nisip fin, soare in amurg , un pahar spunos de sampanie si acest costum senzual.....o vacanta in doi in Brazilia! puupici, Alina

    ReplyDelete
  8. Daca-l castig, am sa-l fac cadou la fetitza mea dulce&frumoasa (care va fi, cand va fi, deocamdata nu este, dar sper sa fie, curand :) sa-l poarte unde o indeamna pe ea inimioara. .acolo am sa o insotesc..sa o admir, sa o rasfatz..si va trimit poze, evident! :)

    ReplyDelete
  9. Vacanta perfecta.. hmmm, vacanta perfecta pentru mine ar fi in Bora Bora. Pe plaja, cu iubitul meu drag, cu un cocktail in mana si stand pe plaja zile intregi, cu iubirea alaturi. Cred ca m-as simti ca in paradis, si nu cred ca doar m-as simti, ci chiar as fi in paradis, intr-un rai, intr-un rai de culori, unde domina albastrul marii si lumina soarelui. Eu personal consider ca acest costum de baie este ca un curcubeu de culori, unul fantastic si foarte vesel, care iti da o stare de bine numai cat te uiti la el. Eu sunt o fire prietenoasa, amabila si cred ca mi s-ar potrivi de minune acest costum deoarece eu eman o stare de bine, chiar si atunci cand in inimile oamenilor locuieste numai tristetea; e simplu! Eu eman bucurie, iubire, iar costumul acesta face exact ceea ce fac si eu, pot zice ca m-ar completa in intregime, ar reusi sa faca ceea ce eu poate nu reusesc. As vrea sa locuiesc intr-o casuta micuta, pe malul marii, unde este liniste si unde ma pot bucura alaturi de Andrei de minunatul anotimp de vara si de acest costum superb. Nu am prea mult talent la a scrie romane, chiar deloc, nu mi-a placut romana in liceu, dar parca nu exista cuvinte sa pot descrie acest costum de baie. E foarte chic si cu siguranta s-ar bucura orice fata de un asa frumos cadou. O vacanta perfecta ar fi atunci cand m-as trezi si as vedea in fata ochilor o lumina puternica, enorm de puternica, si care vibreaza de fericire! Da, o lumina puternica, iar aceasta lumina nu e decat iubitul meu. Sa ne plimbam, si sa alergam doar noi doi si natura pe plaja, sa ne jucam si sa ne bucuram ca doi copii. Iti multumesc personal pentru acest concurs deosebit! Te imbratisez cu drag!

    ReplyDelete
  10. In Maldive, pe o plaja desprinsa din rai. Culoarea apei e mai mult decat superba si costumul e perfect pentru frumusetea locului de acolo, perfecta pentru o vacanta de neuitat.💘

    Instagram: lav17lavi ( Nu imi merge contul de la google)

    ReplyDelete
  11. Eu sincer as purta acest costum de baie in vacanta intr-o zona muntoasa, unde as sfida vremea si as merge la o piscina acoperita . Mi se pare ca acest tip de costum de baie nu este potrivit daca iti doresti un bronz uniform, iar o piscina acoperita este locul ideal sa-l porti.

    ReplyDelete
  12. Mykonos - insula petrecerilor din Grecia, l-as purta atat ziua pe plaja accesorizat cu bratari aurii, sandale nude plus o palarie cu boruri largi, dar si seara alcatuind o tinuta extravaganta. Oricum ar fi, sigur ma va scoate din anonimat. Super colors! ♥ P.S. super bandage dress, looking great :*

    ReplyDelete
  13. fb: nadia alina candrea
    Eu visez sa ajung anul acesta, inca o data, la Baile Felix! Este locul meu de vis pentru o vacanta relaxanta, este un loc minunat din Romania, unde imi place sa revin! Pana sa vina pe lume fetita mea, mergeam in fiecare an (adica s-au adunat vreo patru la rand!), dupa care am facut o pauza, asa ca daca voi reusi sa imi petrec vacanta de vara acolo, anul acesta, ar fi dupa trei ani de absenta...si Sincer, mi-e dor!!!
    Multumim!

    ReplyDelete
  14. As purta acest costum de baie care este minunat pe o plaja in Miami. Va fi perfect pentru ca voi fi bronzata in septembrie, cand voi ajunge in the dream holiday in Miami <3

    ReplyDelete
  15. As purta acest costum de baie pe plajele vesele si colorate din Rio de Janeiro.M-as lasa mangaiata de razele soarelui pana cand pielea ar deveni aramie si ar pune in evidenta culorile vibrante ale costumului de baie.

    ReplyDelete
  16. In 22 septembrie aniversez 1 year of marriage cu sotul meu in Benidorm, Spania. Benidormul a fost prima noastra vacanta impreuna, acum 8 ani si inca imi amintesc orasul cu exactitate...m-am indragostit de marea lui, de sarea din aer si de cultura spaniola! Singurul lucru care ar face vacanta noastra si mai perfecta este costumul de baie Herve Leger pe care l-as purta seara la pertrecerile de pe plaja, cu multe bratari impletite si un kimono de chiffon.

    ReplyDelete
  17. As purta costumul in Maldive vacanta de vis: un bungalow pe apa cu camere de tip Junior Suite. Main room cu podeaua de sticla sa se vads pestisorii colorati si cu un jacuzzi in apa care sa dea iluzia ca esti in apa Oceanului si tavanul semi-deschis pt a admira cerul noaptea; master bedroom cu scari ce coboara direct in apa calda si limpede si un hamac 1/3 in apa.

    ReplyDelete
  18. Nu-mi plac neaparat rochiile mulate dar tie iti vine superb iar pantofii...m-am indragostit de ei! :D

    Fashion As I Love It by Dana Oprea
    www.fashionasiloveit.ro

    ReplyDelete
  19. Este superba rochita si costumul de baie iti vine ca turnat ;)

    ReplyDelete
  20. Wow, vacanta perfecta in acest costum superb! Ar fi la piscina, pe sezlong, cu un cocktil racoritor alaturi, nimic mai mult, nimic mai complicat! Ahh, si multi ochi atintiti asupra mea gratie liniilor sexy ale acestui costum de baie care cred ca mi-ar veni ca turnat :P Bafta tuturor, si noroc mie :D Btw, si rochita e geniala, iti vine manusa!

    ReplyDelete
  21. Ma bucur mult ca a venit si pentru mine vacanta de vara , dupa o perioada decisiva din viata mea si anume Examenul Maturitatii pe care l-am trecut cu brio ! Am asteptat atat de mult momentul vacantei incat am uitat ca zilele trec atat de repede . Nu am ezitat sa mai stau pe ganduri si am mers la o agentie de turism unde am gasit ceva oferte interesante , dar mi am dat seama ca nu as putea renunta niciodata la minunata statiune Mamaia . Oriunde am merge in lumea asta sufletul ramane acasa , asa ca am ales sa merg la Mamaia ca in fiecare an ! Nu as putea da atmosfera de acolo , oamenii mereu frumosi si pusi pe distractie , petrecerile cu tematica care nu te lasa sa dormi pana dimineata si nici plajele care sunt deja ocupate de la ora 6-7 dimineata . Costumul de baie l-as purta pe plaja sau la piscina sau poate si la o petrecere pe plaja in combinatie cu o pereche de pantaloni scurti sau nu stiu .. Am o groaza de idei in cap . Mai este putin si o sa plec la mare si cu siguranta mi as dori sa fie piesa perfecta din "micul" meu bagaj ce ma insoteste mereu pe plajele vii ale Romaniei !! Always I will love Romania !! ❤️💛💙

    ReplyDelete
  22. As purta acest minunat costum la un beach party dintre cele mai extravagante petreceri din Mykonos, Grecia alaturi de un pareo/kaftan/cardigan foarte subtire si racoros in culori cat mai pale, materiale cat mai transparente pentru a lasa costumul sa atraga toate privirile. Poate si un colier statement ar merge f bine. Iar ce poate fi mai frumos decat sa astepti rasaritul facand o baie in marea Egee dupa o noapte de clubbing in "insula vantului". <3

    ReplyDelete
  23. amazin dress!!! sooo adorable pics!!! xoxo))

    ReplyDelete
  24. Hmm...vacanta perfecta: o plaja pe o insula exotica cu palmieri si vegetatie luxurianta, apa marii de un albastru pur , in care sa te oglindesti , nisipul fin si bineinteles persoana potrivita alaturi. Dupa o zi plina de soare in care scopul meu este sa devin cat mai ciocolatie cu putinta ne retragem in hotel si ne hotaram sa mergem la spa pentru o doza de relaxare. Gandindu-ma ce sa port, imi amintesc brusc ca am bagaj ACEST costum minunat de baie care se potriveste perfect locului unde o sa petrecem seara . Mai adaug un pareo in culori pastelate, aceleasi culori care se regasesc si pe costumul de baie, niste sandalute delicate cu detalii aurii si sunt gata pentru o seara relaxanta.

    FB: Ana Maria B

    ReplyDelete
  25. Vacanta ideala. Such a clichee! Am cate o imagine nu chiar a vacantei, ci a unei zile din vacanta ideala in fiecare din cele doua variante clasice: mare si munte.
    Deschid ochii, pe jumatate adormita, in timp ce simt voalul baldachinului mangaindu-mi piciorul stang. Alb. Totul in jur e alb. Iar am adormit dupa rasarit. Trebuie sa fie spre amiaza. Ma rostogolesc pana pe marginea patului si imi las o mana sa atinga podeaua. Nu e asa rece cum ma asteptam. In camera nu sunt decat eu, cearsafurile albe, o pictura pop-art a frumoasei Monroe pe peretele opus si razele strecurate printre obloanele intredeschise ale terasei. Ma-ntorc si privesc tavanul. Petrecerea a fost o distractie nebuneasca (rad). Imi fac putin curaj si ma ridic. Acum picioarele sunt cele ce ating albul lucios al podelei. Noroc mare cu aerul conditionat, la ora asta afara se poate praji bacon pe dale in razele directe a soarelui, imi zic, in timp ce ma indrept spre locul de unde lumina patrunde in camera. Deschid. E un soare frumos de vara, iar peisajul din fata mea: de vis. Sunt pe o insula, sau poate doar un tarm. O faleza putin mai departe. Oameni imbracati de sezon se avanta in lumina aurie numai acoperiti de palarii, iar fustele de in albe se unduiesc frumos in adierea vantului. Vad si terase, si oameni fericiti. Totul e o impletitura de alb si albastru cu accente de piele frumos bronzata. Cativa stau la plaja, altii se avanta in valuri. Ma-ntorc spre camera: o carte in invelitoare alba sta deschisa pe noptiera: "De ce iubim femeile" de Mircea Cartarescu. E a mea, o luasem sa citesc in momentele de leneveala. Oare de cate ori ii rasfoisem paginile? Cred ca de trei ori vara asta. Hmm, azi nu e o leneveala tipica. Leneveala de azi se va desfasura in cadru deschis, cu mirosul marii. Iau repede cartea si ma privesc in oglinda: sunt o mica pata de culoare in ceea ce se intampla afara, purtand un costum de baie in nuante de roz aprins si rosu in contururi negre, asa ca imi pun o palarie de soare, alba, bine-nteles si ma-ndrept spre plaja cu un mojito in mana. Plaja asta e cam goala, doar trei hamace ocupate. La umbra a doi palmieri era un hamac mai retras, unul in forma de scaun, cu priveliste directa spre mare. Parca ar fi special pentru mine, zic, si m-asez in el. Ce fin e nisipul ce imi mangaie talpile, si cat de perfect e totul aici. In impletitura aceasta linistitoare ma simt ca o pata de caldura, a little cartoon. Imi las buclele sa-mi cada pe umeri, inchid ochii si incep sa-mi amintesc...
    Incep sa-mi amintesc de petrecere, aveam acelasi costum de baie, o pereche de conversi negrei si jeansi scurti. Stateam cu totii pe tabureti din busteni in jurul focului, iar padurea din jur ne oferea cadrul exclusiv al unei povesti cu zane. Asa am inceput sa povestim despre vrte si nevrute, apoi unii zdranganeau chitarile in timp ce noi dadeam concerte live cu piese folk ale marilor nume romanesti si internationale. Cantam chiar si balade rock ale consacratilor rolling stones si scorpions, dar variantele acustice, caci noi dispuneam doar de chitari. Vinul din sticle se golea in paharele de plastic si distractia era in toi. Putin mai tarziu au scos boxele pe terasa, iar muzica era ba de pe smart device-uri, ba live, a chitaristilor. La un moment dat cu totii dansam in jurul focului si cantam: topaieli si prosteli. Brr, oare apa din lac ce temperatura are? Si asa am ajuns sa jucam mima, adevar si provocare, badminton sau alte fel si fel de joculete. Ca veni vorba de temperatura apei, toate fetele, dupa ce i-am batut pe baieti la volei, ne-am "inmuiat" inimile dure in lac, baietii lundu-ne pe sus pana in locul unde ne ajungea apa la brau. Am continuat jocul acolo deoarece temperatura era una in ton cu cea de afara, asa ca nu ne-a deranjat. Pe fundal se auzeau lunii melodice ale pieselor atat vechi cat si celor noi, impletindu-se frumos cu rasete sau susoteli ce au continuat pana dupa rasarit cand ne-am dus la culcare, in cabana adapostita de cadrul montan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. serios... nu e un concurs cu povesti si povestiri, sincer... dar na, fiecare cu "linguselile" sale.. si sa nu zici ca nu ai scris asta decat pentru a castiga costumul...

      Delete
    2. Te rog scuteste-ma. Am scris asta din simplul fapu ca imi place sa scriu si, ce-i drept, prea mult Fitzgerald, Wilde si Cartarescu pot infrumuseta imaginatia. Desigur, costumul e un bonus so why not. Plus, nu am oprit pe nimeni din a scrie cum/cat am scris eu. Tema era "vacanta perfecta", fara limita de caractere/cuvinte/randuri, as I remember.

      Delete
    3. oh:)) serios mai, asta e exact ca o poveste dintr-o carte... ai folosit si timpul perfect compus, si nu un conditional optativ, cum ti-ar placea sa fie, tu ai scris asaa... cu linguseli de astea bineinteles ca vei castiga....

      Delete
    4. Nu inteleg de ce esti asa artagoasa. La urma urmei nu cred ca am oprit pe nimeni sa scrie "povesti si povestiri" sau "linguseli", oricum vrei tu sa le numesti. Haide sa nu mai criticam negativ, da? Ti-as putea face un eseu argumentativ avand ca tema de ce am ales sa scriu ceea ce am scris, dar la ce folos? Nici asta nu te-ar multimi. Inchei aici, sa ai o seara frumoasa. 😊😊😊

      Delete
    5. P.S. Consider postul Karinei Neamtu(cateva comentarii mai jos) unul foarte bun, I mean setiously, Playa del Amor, testoase, asta iti face pielea de gaina. Ce am scris eu te duce doar in locul cu pricina si ipoaraza aceea, al Karinei te face sa visezi cu ochii deschisi si sa tanjesti la asa ceva. Mi se pare, peraonal, super reusit si nu imi pasa scopul in care l-a acris atata timp cat m-a facut sa zambesc. Lasa critica & enjoy small, beautiful things.

      Delete
  26. As purta acest costum de baie la piscina de bloc...ar arata superb iar prietenele mele m-ar invidia!

    ReplyDelete
  27. Monica Mariana B.July 9, 2014 at 6:47 PM

    Vacanta aceasta as vrea sa mi-o petrec intr-un loc linistit,pe plaja unde soarele arzator sa faca apa albastra sa straluceasca puternic si unde vantul sa adie usor. Un loc unde sa citesc cartea mea abia cumparata,sa beau un cocktail si sa ascult melodia mea preferata: Felix Jaehn-Shine.Costumul de baie bandage de la Herve Leger ma duce cu gandul la Cinque Terre de pe Riviera Italiana.De ce? Pentru ca acest loc minunat imbina eleganta restaurantelor atat pe timp de noapte cat si pe timp de zi cu misterul si rusticul strazilor mici dar si cu coloritul vioi al caselor asezate perfect pe relieful abrut care iti promite o vedere de neuitat! Cu siguranta m-as vedea purtand acest costum de baie pe parcursul vacantei mele la Cinque Terre deoarece intr-un loc atat de special merita sa porti un costum de baie pe masura!

    ReplyDelete
  28. Dupa sesiune si toate cele o vacanta in care sa port constumul asta prinde super bine si cred ca ar arata ok si cu o camasa peste, innodata si o pereche de pantaloni scurti la o plimbare de apus pe plaja..

    ReplyDelete
  29. l-as purta pe litoralul romanesc sa fac senzatie :D imi plac costumele de baie cu totul
    fb axela stanciu

    ReplyDelete
  30. Vacanța perfectă este atunci cănd ai lângă tine persoana iubită, un vibe bun şi o muzică bună care să-ți gâdile uşor urechile. Aş purta acest costum de baie într-un loc liniştit, probabil la munte, la piscină, unde să mă pot bucura de razele soarelui care-mi mângaie delicat trupul, de o revistă glossy favorită, un cocktail fresh şi de o pălărie de plajă neagră. Ah, iubitul. Să nu uităm de iubit. Să-l privesc cum înoată, să-l surprind când mă admiră în acel costum, dar mai ales când îl îndepărtează cu privirea.

    ReplyDelete
  31. Fb: Ana-Maria Gurgu
    Pentru mine vacanta perfecta nu poate fi decat in bratele iubitului meu, indiferent de destinatie. Recunosc ca as purta acest minunat costum de baie intr-o vacanta pe o insula, sub o camasa din matase alba, cu parul usor ciufulit cu un zambet larg sub privirile incantatoare ale viitorului meu sot. Si jucandu-ne amandoi pe malul marii sa-mi dea usor camasa jos si luandu-ma in brate ne bucuram de relaxare in mare la un mirific apus de soare. Nimic nu poate fi mai minunat decat iubirea care se reflecta in fiecare gest si mai ales cand te simti superba intr-un minunat joc de culori al celui mai fascinant costum de baie!

    ReplyDelete
  32. Vacanta de vara pentru a fi perfecta trebuie sa aiba loc intr-o destinatie exotica cu peisaje frumoase si spectaculoase, cum ar fi Maldive ,unde plaja este acoperita cu nisip auriu, apa turcoaz şi cat mai multe umbreluţe.
    Si impreuna cu persoana iubita sa stam relaxati cat e ziua de lunga sub umbrela,cititnd o carte buna si savurand un cocktail rece , deconectati de la toate problemele cotidiene ce ne asteapta acasa.

    Am dat like cu numele : Paula Maria
    Si share : https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=248734838656693&id=100005605355243

    ReplyDelete
  33. Mi-ar placea sa port costumul pe o insula din Grecia!

    ReplyDelete
  34. Cu un asa costum de baie, orice vacanta ar fi perfecta. Completam doar cu persoanele cele mai dragi si, bineinteles, cu distractie pe masura! Nu cred ca mai conteaza daca locatia e Vama Veche sau una din ravnitele plaje din Thailanda, Grecia, Spania sau Portugalia. Totusi, daca ar fi sa imi descriu vacanta perfecta ar fi intr-un loc special, magic, unde nu poti ajunge chiar oricand. Un astfel de loc este si Playa del Amor, Mexic, una din cele mai interesante locatii care mi-au incantat privirea, la care as adauga un peisaj cu totul original, ce merita un shooting langa acest costum de baie splendid: Ik Kil. As incerca tot ce imi ofera imprejurimile, de la mancarea locala pana la activitatile de scufundari printre incredibilele tunele ale cenotei, as lua plaja la picor sa simt nisipul fierbinte cum trece printre degetele mele, sa aud oceanul, sa il miros..sa il simt..Singurele lucruri care ar transforma aceasta vacanta in cea mai incredibila pe care as putea-o trai vreodata e sa il am langa mine pe iubitul meu si sa asist la minunea eclozarii testoaselor si primul lor drum spre mare . Este cel mai mare vis al meu dar intr-o zi am sa il transform in realitate!
    Fb: Karina Neamtu

    ReplyDelete
    Replies
    1. As vrea sa te felicit pentru acest post, mi-a crescut inimacitind asta. Nu imi pasa ca l-ai scris doar pentru premiu, sau ca asa ai simtit. E frumos, si gata. 🐢🐚

      Delete
    2. Multumesc, Mada. inseamna mult pentru mine pentru ca nu prea le am cu scrisul in general si sa stiu ca cineva simte ce simt si eu doar citindu-mi comentariul inseamna foarte mult!

      Delete
  35. mmmm....VACANTA PERFECTA. Nu este foarte greu de imaginat si poate intr-o zi o sa-mi indeplinesc acest vis. Vacanta perfecta pentru mine este undeva la Bora Bora alaturi de iubitul meu, stand pe un sezlong cu un cocktail in mana si sa ne iubim fara sa ne deranjeze nimeni, departe de stresul de acasa. Mi-as dori sa ma trezesc in fiecare dimineata privind rasaritul soarelui, alaturi de el, numai de el. As arunca si telefoanele sa numai stie nimeni de noi. Cam asta ar fii vacanta perfecta pentru mine! Sa uit de toate grijile, de lume, de rautate si de invidiosi, o saptamana m-ar ajuta enorm sa uit de ceea ce este in jurul meu.
    Mutumim pentru acest minunat concurs! In timp ce scriam, mai inchideam ochii si imi imaginam cum este acolo, in paradis! Deja am facut o "mini" vacanta in mintea mea <3 :*

    ReplyDelete

  36. Destinația vacanței ideale unde aș purta acest minunat costum de baie este cu siguranță Mallorca, la malul Mării Mediterane.Costumul de baie este ideal pentru o zi petrecută pe plajă în compania unei pălării cu boruri, a bunei dispoziții și a unei cărți de excepție, Spuma zilelor.Dar în același timp, costumul de baie Herve Leger este o piesă vestimentară versatilă ce poate deveni un constituent al unui outfit puțin excentric de seară: o petrecere la psicină sau într-un club electro.Ținuta poate fi definită de o pereche de pantaloni negri skinny și heels.Vacanța ideală reprezintă un mix de relaxare, zâmbete, culoare, energie, libertate și muzică precum este și costumul de baie, o simfonie a unor trăiri pure, un duo al noțiunii de zi și de noapte.Nu uit desigur să trec pe listă, Valldemossa, frumosul loc în care a locuit și a compus Chopin, un sătuc pitoresc, cu străduțe înguste dar fascinante și Palma de Mallorca, un oraș vibrant ce așteaptă să fie vizitat pentru ale sale impresionante Catedrala "La Seu", Castell de Bellver sau Pueblo Español.Hasta luego, Mallorca! :)

    ReplyDelete
  37. Buna... Este prima oara cand imi fac curaj si iti scriu. As purta acest costum de baie in vacanta din Turcia,Antalya.. Este un costum de baie superb,imi

    ReplyDelete
  38. E prima data cand imi fac curaj si iti scriu,probabil ca sunt mult prea timida sau nu imi fac curaj. Deci? As purta acest cosutum de baie la noi la mare,avem un litoral superb si trebuie sa ne mandrim cu el.O seara superba,te pup

    ReplyDelete

  39. Destinația de vacanță în care suntem impreună este întotdeauna cea ideală. Nu are une nume, dar este departe de lume, de gălăgie și de stress. Este întoteauna acolo unde nu există ceasuri și, chiar dacă ar exista, timpul ar sta în loc. Grija ta de fiecare dată când mă atenționezi să nu uit să-mi pun pălăria când stau la soare este gingașă și unică. Iar privirea ta...privirea ta când m-ai văzut întâia oară în piesa de rezistență de la Herve Leger...întrece orice. Dacă aveam un aparat, pe cuvântul meu că îți făceam o poză... atât erai de "atins" . Mă îndrept înspre mare iar tu rămâi și mă privești. Îți fac semn cu mâna să vii și tu, să ma urmezi. Mai este un pic si apune soarele...Mă cuprinzi cu totul în brațe și mă săruți pe frunte așa cum o faci tu întotdeauna când ești liniștit. Avem 4 ani împreună, dar sentimentele noastre devin tot mai solidificate. Iar tu mi-ești drag până la stele și ...pe urmă înapoi. Vacanța noastră împreuna este întotdeauna ideală: multă iubire, soare, înghețată și papanași cu iaurt răcoros. Nu de alta, dar pe urmă să mă pot plânge din nou că am pus iar 500 de g pe mine, iar tu să mă privești iar zâmbind cu aceeași ochi cu drag, cu soare, cu albastru...

    ReplyDelete
  40. Buna Sandra!
    Eu am avut norocul de a castiga unul dintre giveaway-urile tale, dar cum omul e lacom si egoist din fire, voi mai incerca o data. Vacanta perfecta nu se poate limita la o destinatie, de aceea nu vreau sa insist pe aceasta tema. Pentru mine, vacanta perfeca inseamna echilibru, armonie si o carte buna, indiferent unde ma aflu. "Oscar si Tanti Roz" de Emmanuel Schmitt le cuprinde pe toate. E o lectura facila si scurta si cu toate acestea e o carte care iti poate schimba complet viziunea despre viata. Daca prin acest comentariu determin macar o persoana sa o citeasca atunci eu mi-am indeplinit misiunea. Keep up the good work!


    P.S: Probabil ca as purta costumul si in somn la cat de mult imi place!

    ReplyDelete
  41. It`s absolutely fabulous! Indiferent unde il voi purta, cu siguranta va fi piesa de rezistenta si va scoate la iveala spiritul fashionistic care ma pasioneaza! But,I will definitely rock it on the lovely beaches of Constanta, my home town! <3

    ReplyDelete
  42. Oricat s-ar spune ca muntele este oaza de aer curat..vacantele cele mai frumoase si memorabile sunt tot cele petrecute undeva la marea si nisipul perfecte. Apa marii albastra si cristalina, nisipul alb si fin...sunt deja expresii devenite cliseu, pe care evit sa le folosesc, insa de dragul unui asemenea costum de baie, pot sa las de la mine this time only :). Costumul ofera cu siguranta o prestanta aparte si transforma orice purtatoare intr-o aparitie, mai ales daca e asortat unui kimono in culori asemanatoare sau chiar unuia negru, de ce nu. Nu o sa mai scriu romanul vacantei ideale, pentru ca nu am trait-o inca, dar sunt sigura ca peste 1 luna o sa pot relata cum a fost cel mai frumos concediu din viata mea, petrecut alaturi de iubitul meu intr-un loc pe care niciunul dintre noi nu l-a mai vazut vreodata, purtand un inegalabil costum de baie Herve Leger !

    ReplyDelete
  43. As purta costumul de baie pe o insula din Grecia! <3

    ReplyDelete
  44. Totul a inceput cu o poveste.(in nutshell) Stiti senzatia aia cand grabesti pe undeva si esti imbracat frumos numai ca lipseste parfumul si stai in fata oglinzii si nu poti sa-l iei decizia.

    Coco Mademoiselle sau Femme, Mademoiselle sau Femme...
    In fine am ales parfumul Femme by Herve Leger. A fost o intuitie.
    si se continuam povestea: de ce am grabit insa nu am avut un plan exact?
    I just wanted to chill cu prietena mea langa un cosmopolitan.
    I won`t write about falling in love at first sight, but I can write about falling in love at first scent.
    He walked up to me and asked me for a drink.Before my name he asked me about my perfume. :)) He passed by me two times and my perfume lead him back to me.
    Now we are planning our holiday to Morocco.
    It`s a dream, but i would like to wear this swimsuit on this occasion: Sitting on the sand at Essaouira beach with my lover and wandering around how colorful, energetic and mysterious is this country.

    (I`m sorry but my romanian is not that good)
    Choose your perfume with intuition.

    ReplyDelete
  45. 8:00 dimineața. Vacanța perfectă ar începe acum, cum aș deschide ochii, înconjurată de cearșafuri albe, cu parul ciufulit. Cel mai probabil aș zâmbi fără motiv. Cu toate că m-aș trezi devreme, mult prea devreme pentru vacanța de vară, m-aș simți odihnită. De la geamul hotelului în care m-aș afla, undeva la o înălțime considerabilă față de Marea Egee, aș avea în față un adevărat spectacol vizual. Apa albastră care înconjoară insula plină de case de un alb impecabil, cu acoperișuri rotunjite, despărțite de străduțele mici și înguste, ce duc spre magazine si taverne cu vedere la mare. Ah, Santorini. Locul aflat in topul listei mele "To visit", un adevărat paradis grecesc, rafinat și plin de tradiție. Departe de stresul Bucureștiului, departe de probleme. Aș sta rezemată pe coate la fereastră, visătoare, cel puțin un sfert de oră cum mă trezesc, numai pentru a admira priveliștea. El probabil încă ar dormi în patul din spatele meu. Nimic mai perfect de atât. Aflându-ne intr-un astfel de loc, n-am mai avea de ce să stăm în cameră, așa ca primul lucru cu care aș vrea să încep este "infinity pool", atracția mea principală, încă de când am văzut-o din poze. Cireașa de pe tort ar fi cu siguranță un costum de baie ceva mai special, ceva care să iasă în evidență. Nu cred ca s-ar potrivi mai bine altceva acestui peisaj decat costumul de baie de la Brazil Swimwear. Pe o piele bronzată, cu o pălărie mare, neagră, ochelari de soare in formă de cat eyes, și cu un cocktail de fructe în mână, costumul de baie bandage este un must have. "Urmează-ma!"- i-aș spune lui, întinzându-i mâna. Pentru a imortaliza momentul, faimoasele poze #followmeto Santorini, ar descrie perfect totul: alături de persoana iubită, intr-un colț de rai, îmbrăcată in cel mai fancy costum de baie, începându-ne cum se cuvine vacanța de vis.

    ReplyDelete
  46. Fiecare dintre noi are bine întipărite în minte imagini ,idei,concepții și vise referitoare la momentele speciale din viața noastră ,momentele de bucurie ,de evadare alături de oameni dragi sau pur și simplu de unul singur departe de toți și de toate . Se spune că sunt atâtea lumi câte minți cugetă ,așa cum paradisul fiecăruia e la câteva gânduri distanță . Al meu pot spune că nu este un loc anume ,o localitate sau o insulă pe hartă ci un colț de rai undeva la marginea mării pe nisipul fin când apune soarele fierbinte de vară și adierea vântului răcoros îmi mângâie pielea bronzată și se joacă în părul meu.Nu aș avea nevoie de nimic altceva decât de acest costum de baie superb colorat , de o carte bună sau o revistă de modă,persoana pe care o iubesc să îmi fie alături și ceva rece de băut . Ador să privesc cum apune soarele ,albastrul cristalin al mării și întreg peisajul de vară care mă face să mă bucur și să mulțumesc în fiecare moment al vieții mele pentru toate minunățiile pe care care natura ni le oferă . Sunt de părere ca nu avem nevoie de ceva ieșit din comun pentru a ne simți ca în paradis ci lucrurile simple ,semnificative pentru noi sunt cele care dau frumusețe și valoare clipelor .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.