Iubesc vara si Crema pentru ingrijirea picioarelor| IVATHERM

7 comments






 Scriu pentru voi si imi imaginez marea rece care-mi gadila degetele de la picioare, nisipul fin care-mi maseaza calcaiele si briza care-mi flutura usuor buclele. Vara ador parfumurile fresh, de inghetata sau de parfum, de flori, de mare si mai ales cel al cremelor cu textura usoara...de data aceasta vorbesc despre Crema pentru ingrijirea picioarelor de la Ivatherm. 

Iubesc vara chiar daca tenul meu isi face de cap, chiar daca de multe ori simt ca ma topesc precum o inghetata dar mai ales pentru ca ador sa port sandale, fie ele cu toc sau fara. Iar noi, femeile, suntem mereu preocupate cu cele mai chic tinute, sa purtam cele mai cool sandale sau sa avem tenul impecabil, dar ce facem cand renuntam la toate acestea si ramanem .... in picioarele goale?  La fel cum avem grija de tenul nostru si pielea picioarelor merita o atentie speciala mai ales in sezonul cald! Eu pun mare pret pe acest aspect si ma consider norocoasa posesoare a unor "talpi de bebe" sa le spun asa. 

Gandul meu acum e undeva la umbra sub un palmier (wow ce bine ar fi!) dar pana sa ajung acolo am trantit rapid in geanta de plaja cele necesare si nu am uitat de crema pentru picioare. De ce tocmai la plaja? Pentru ca aceasta are rolul de a hidrata in profunzime pielea de pe laba piciorului, avand proprietati exfoliante dar in acelasi timp intens hidratante si emoliente.




 Cand si cum o aplic? 

Eu o aplic cel mai des seara, inainte de culcare si ar fi perfect sa purtati peste noapte o pereche de soseste confortabile iar dimineata va garantez ca efectul este de "piele de bebe" :) Este nevoie de o cantitate mica care trebuie masata usor pe toata laba piciorului, insistand pe zonele cu piele mai rugoasa sau crapata.
Pe langa asta, o aplic de cate ori imi simt talpile aspre sau piele deshidratata, face minuni!
Imi place mult textura ei fluida care se absoarbe rapid in piele. 



 Vestea buna este ca acum o gasiti la REDUCERE de la 36.43 lei la 25.49 lei !

Click & Shop 

AICI 

Pentru a fi mereu la curent cu ofertele si promotiile active va invit sa urmariti pagina de Facebook - IVATHERM


 Iar acuuuum .... let's go to the beach, babes!









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. sandra, iubita, nu mai citesc nimic de la tine pana nu inchei cu licenta si examenele... :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))))) de sub birou ma lovesc cateva valuri reci pentru degetele de la picioare si brusc ma trezesc :)))) te pup baby! p.s. trimit marea si la tine :*

      Delete
    2. pffiii... iti multumesc frumos:))))))))

      Delete
  2. Interesting post and nice photos
    Check my new outfit post here
    http://daphniaslife.blogspot.gr/2014/06/my-bffs-t-shirt.html
    Kisses from Greece
    xxx

    ReplyDelete
  3. iti trimit eu niste apa de mare :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.