Mix de mov si alb pentru unghii perfecte | Nail Art Studio by Lore Cluj

3 comments






 Rasfat! - e cuvantul de baza atunci cand le calc pragul celor de la Nail Art Studio by Lore si de fiecare data plec cu zambetul cat toata fata si cu unghiute perfeeeecte! Ultima data eram grabita sa ajung si imi faceam planuri, vreau portocaliu, vreau alb dar parca as vrea si negru sau o culoare intensa. Oare sa-mi pun strasuri sau mai bine folie Minx? 

 Ehhh asta se intampla de fiecare data, nu va faceti griji! :)) Toata aceasta munca de convingere cu EUL meu se naruiste cand ajung in salon. Niciodata planul de acasa nu corespunde cu cel din targ aka. salon pentru ca mereu gasesc culori noi, elemente decorative dintre cele mai diverse dar si folii sau diverse bijuterii special create pentru unghii. 

Ultima data am mers pe mov inchis in combinatie cu alb pur. Elementele care transforma intreg aspectul unugiilor sunt strasurile Swarovski  care au o stralucire aparte. Acestea sunt foarte atent lucrate si este imposibil sa nu atraga toate privirile asupra lor. 

Voi ce parere aveti? Va place ce am ales de data aceasta? :)












 " Primii pasi spre altar incep cu Nail Art...

Nail designerii nostrii vor crea design-uri de nail art care sa faca din unghii un accesoriu veritabil si pretios. " 

Puteti vizualiza brosura speciala pentru nunti cu un click - AICI



Si pentru ca iubim vara, iubim sandalele si iubim sa ne aratam cea mai cool pedichiura, eu propun MINX.

" MINX a devenit ideea de lux suprem în industria make-up-ului de unghii, în peste 40 de tari, în momentul in care cunoscutul stilist de unghii Tom Bachik a aplicat folia Golden Lightning pe unghiile fantasticei Beyonce pentru apariţia ei la American Music Award.''

Acest serviciu consta in pedichiura integrala si aplicarea unui film flexibil pe unghia naturala sau artificiala, care nu necesita timp pentru uscare si rezista pana la patru saptamani.



Asa cum stiti Nail Art Studio by Lore oragnizeaza si cursuri fie pentru initiere, fie pentru perfectionare, asa ca acum puteti afla mai usor detaliile de pe site-ul Academiei - nailacademybylore.ro


Despre serviciile si promotiile Nail Art puteti afla pe pagina oficiala de Facebook -  

Pentru programari:
 
Avram Iancu, nr.9 Cluj Napoca
  tel: 0757-671.144
0264-410.333













SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.