Costumul roz si a III-a Editie FASHIONALITY - Exercitiu de Stil la Cluj

12 comments





 My outfit: 

Pink suit/ HERE
Crop top/ HERE
Clutch/ Romwe
Sandals/ Zara (old)



 Costumul - o piesa statement in garderoba fiecarei femei dar ce ziceti de unul intr-o varianta de vara cum ar fi cel roz? Intr-una din serile petrecute la Sibiu cu ocazia Feeric Fashion Days am ales sa-l port, fiind o alegere foarte inspirata de altfel, pentru ca a fost destul de rece afara incat sa-mi doresc ca sandalele mele sa se transforme intr-o pereche de pantofi :)

Am ales sa-l port de fiecare data cu tocuri dar ce ziceti de varianta cu tenisi sau ghete? Abia astept sa o incerc, promit sa va arat rezultatul.





 ******

Despre FASHIONALITY - Exercitiu de Stil cu siguranta ati mai auzit pentru ca este deja la a III-a Editie si are planuri mari. 


 
-->
High Heels Events va invita, sambata, pe data de 05.07.2014, la Crush Wine Bar (Strada Victor Deleu nr 1), la o intalnire „ca intre fete” , un dialog deschis si informal sau un exercitiu de stil si creativitate sub indrumarea a 5 top fashion & lifestyle bloggeri locali, specialisti hairstyle & make-up si antrenori de fitness pentru a ne „inspira reciproc” indiferent de job, pasiuni sau stil de viata.  

De la online la offline

Revistele de fashion, beauty sau lifestyle s-au indepartat de alungul timpului de imaginea unei femei reale devenind tot mai greu pentru cititoare sa relationeze cu imaginile prezentate.
Blogurile sunt un spatiu mai intim, in care audienta se simte confortabil sa se inspire din punct de vedere vestimentar OOTD (Outfit of the day) sa puna intrebari sau sa citeasca articole sau review-uri scrise de “femei reale”.
„Fashionality”  si-a propus sa darame „peretele  digital”, sa transforme cuvantul scris in dialog si sa aduca comunitatea online de fashion & lifestyle  in offline, oferind un prilej cititoarelor de a aborda direct si deschis temele pe care le intereseaza indiferent de personalitate, varsta, job sau preferinte vestimentare.



Discutiile si-au propus sa atinga intr-un timp scurt aspecte cheie.

Vom discuta cum sa ne pastram un stil de viata sanatos si o nutritie echilibrata indiferent de natura locului de munca; cum sa ne schimbam garderoba “low budget” daca am pierdut sau am castigat in greutate; cum sa ne accesorizam creativ cu elemente pe care fiecare dintre noi le are in garderoba; cum sa schimbam total aspectul unei tinute si nu in ultimul rand care sunt greselile pe care le putem face cand ne imbracam office. De asemenea vom avea parte de o demonstratie de hairstyle oferita de Boudoir Studio Prive care ne vor arata cat de usor putem obtine instant look-uri inedite.




Alaturi de bloggerii Ioana Chisiu (fashionspot.ro),  Sigina Pop (sigina.ro)  si Madalina Merca (indiechase.com) Ioana Bora (ioanabora.com), Diana Rogo (dianarogo.ro)  si Gabriela Popescu (gabrielapopescu.blogspot.ro ) respectiv Lavinia  Muresan (makeup artist Oriflame), Nagy Szilard Arpad (antrenor de fitness Club Moving) si Doriana Pirv (Be Jolly Center) vom aborba temele mentionate mai sus si impreuna cu voi, cele care ne ve-ti fi alaturi, vom face cu adevarat un exercitiu de stil. 



Evenimentul va culmina cu o tombola cu premii oferite de catre partenerii evenimentului si anume: 
-       Un voucher de cumparaturi in valoare de 100 de lei, oferit de magazinul online Kurtmann.ro;
-       Un set de bijuterii cu elemente Swarovski, oferit de Crystal Fashion;
-       Pachet tuns (spalat, tuns, aranjat) oferit de Boudoir Studio Prive;
-       Trei vouchere in valoare de cate 50 de lei fiecare, valabile la serviciile de epilare definitiva, oferit de Be Jolly Center;
-       Grand prize oferit de Oriflame;



Biletele in valoare de 35 de lei ( se pot achizitiona in avans la Crush Wine Bar, de pe Strada Victor Deleu nr 1 – Piata Muzeului), au inclus in pretul acestora o bautura la alegere (cafea, ceai sau apa), light buffet, abonamente pe o saptamana la Club Moving, voucher de cumparaturi in valoare de 50 de lei oferit de magazinul online Kurtmann.ro si Oriflame Goody Bag, respectiv vouchere de discount la Nail Boutique pentru fiecare dintre participantii nostri.



-->
Parteneri:
Piera - www.piera.ro
Kurtmann - www.Kurtmann.ro
Club Moving- www.clubmoving.ro
Oriflame- www.oriflame.ro
Be Jolly Center- www.facebook.com/pages/Be-Jolly-Center
Zuper TV- www.zuper.tv
Boudoir Studio Prive- www.boudoirprive.ro
Nail Boutique- www.facebook.com/nailboutique.ro
Smafinaria- www.facebook.com/Smafinaria
Event planning by Andreea Pascu- www.facebook.com/eventplanningbyAnP
Feeric Fashion Days- www.feeric.ro




Fiindca discutiile “cu fetele” nu se termina niciodata duminica, 06.07.2014, Fashionality se muta la Feeric Fashion Days Alba Iulia, ne gasiti sub titulatura de “Fashionality coffee break”  unde vom socializa si vom astepta idei dragute pentru evenimentele viitoare inspirate de “feericul” evenimentului.


Info si rezervari: 0743680195
Concept: High Heels Events 

Mai multe detalii despre eveniment aflati pe Facebook cu un click -  AICI 



Save the date!

With love, 

Sandra   








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Suna super! :) Ne vedem la Fashionality. De-abia astept sa vad ce sfaturi aveti pentru noi. :)

    Fashion As I Love It by Dana Oprea
    www.fashionasiloveit.ro

    ReplyDelete
  3. Superba tinuta! <3

    www.emilia-nita.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. great post! beautiful pink outfit!
    http://sweetymakeupcandy.blogspot.it/

    ReplyDelete
  5. Super! Costumul e asa dragut!

    ReplyDelete
  6. Nu ma satur de tinuta asta. Ma duce asa cu gandul la Tthe Pink Panther. Iti vine foarte bine si mi se pare ca se incadreaza foarte frumos in decor. pupici

    ReplyDelete
  7. Cat de bine te prinde tinuta asta! Este una din favoritele mele de pana acum. Imi place ca ai ales ceva care sa-ti avantajeze corpul feminin, plus ca m-ai terminat cu nuanta asta de roz! Absolut bestial!

    ReplyDelete
  8. Cred ca este cel mai frumos costum pe care l-am vazut,nu prea imi place mie rozul dar pe acesta nu l-as refuza:))
    Esti superba!!!<3
    pupici:*
    http://yarina26yarina.blogspot.ro/2014/06/i-love-these-shoes.html

    ReplyDelete
  9. you look gorgeous in pink, it's definitely your shade! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.