Epilare Definitiva la Be Jolly Center in Cluj| Let's START!

3 comments




" Clujul are locul pe care l-ai visat! 
 BE JOLLY CENTER este salonul care se ridica la nivelul așteptărilor tale. Cu angajați calificați și foarte amabili, Be Jolly Center iti ofera serviciile fără de care nicio femeie nu ar trebui să trăiască.

 Epilare definitivă, masaj, manichiură,machiaj, cosmetica și solar, toate la cele mai înalte standarde, la cele mai mici prețuri și într-un mediu în care cu siguranță îți vei dori să revii. Te-ai săturat să nu fie respectate programările? Te-ai săturat de angajați neglijenți? Te-ai săturat să nu ți se respecte intimitatea? Dacă da, atunci te vei simți bine la noi. În salonul nostru vei fi înconjurată de liniște, confort, profesionalism și frumusețe. 

 BE JOLLY CENTER, de la noi pleci frumoasă și cu zâmbetul pe buze! " 

Cam asa se descrie locul unde mi-am petrecut cele 20 de minute care au insemnat prima mea sedinta de epilare definitiva. Cautam grabita parcare undeva in inima orasului unde e salonul Be Jolly, eram contra cronometru dar nerabdatoare sa aflu senzatia aparatului minune care ma va duce spre fericire!

Urc grabita la etaj, am fost intampinata cu un zambet larg si un "Bine ai venit la noi!" . Atmosfera relaxanta, incaperi luminoase si decorul mov mi-au placut din prima clipa. 
Pentru inceput am primit informatii despre ce inseamna epilarea definitiva , care sunt conditiile absolut necesare pentru ca totul sa decurga in conditii optime si mai ales in ce consta procedura si care sunt efectele ei in timp. 

In urmatoarele minute am simt pe pielea mea senzatia si pot sa va spun ca nu a fost deloc cum ma asteptam! Totul a decurs muuult mai repede iar "durerea" nici nu am apucat sa o simt pentru ca aparatul in sine are un sistem de racire performant care diminueaza considerabil senzatia. 

Dar despre toate astea, ce am simtit la prima sedinta, care sun efectele si in ce consta mai exact prima sedinta(detalii) va voi povesti in episodul urmator.... ABIA ASTEPT!!






 Asa arata aparatul minune care te scapa definitiv de parul nedorit



Mediu curat si sigur, produse profesionale special create in acest sens! 


Cum Functioneaza Epilarea Definitiva cu Lumina Pulsata?

Lumina pulsata este extrem de eficienta in cazul epilarii progresive. Energia luminii este absorbita de catre melanina din par si este transmisa catre foliculul pilos. Acesta este anihilat sub actiunea caldurii transmisa prin firul de par.


 
Firele de par de pe suprafata tratata vor fi eliminate pana la sfarsitul ciclului de tratament. Un ciclu de tratament de epilare definitiva este alcatuit din 6 - 8 sedinte, in functie de structura si culoarea firului de par - firul de par inchis la culoare si mai gros fiind eliminat mai repede, absorbind si transmitand mai multa caldura.
Timp de aproximativ 20 de zile dupa fiecare sedinta de
 epilare definitiva, firele de par continua sa apara, insa vor cadea treptat. Dupa un numar de sedinte de epilare cu lumina pulsata, parul va creste din ce in ce mai incet iar firele ramase vor fi din ce in ce mai subtri si mai deschise la culoare.



 Cine nu-si doreste o piele mereu fina, ca si proaspat epilata, fara iritatii si disconfortul creat in urma epilarii de orice fel?

Asadar,  impreuna cu echipa Be Jolly Center am pregatit preturi speciale pentru voi dragele mele.




 Aflati mereu noutatile pe pagina lor de Facebook - Be JOLLY Center

Pentru informatii si programari: 

Str. Tipografiei nr.8 Cluj-Napoca
Tel: 0754 458 985


A incercat cineva epilarea definitiva? Ce parere aveti despre aceasta procedura?







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Buna Sandra! Chiar te rog sa ne tii la curent cu evolutia.m am informat mult pe tema asta.maine am prima sedinta. Ce fel de aparat era? In germania pe langa laser care e alta poveste, sunt 3 fleuri de epilare cu lumina pulsiva, ipl, spl si shr care e cea mai recenta si e recomandata si pt fire mai deschise la culoare.Din cate am inteles toate sunt ok, diminueaza 80% firul de par pt o perioada de cativa ani cu conditia sa fie facute sedintele de intretinere . Eu as fi multumita doar cu asta :). Zonele cu par inchis si mai aspru gen axila, bikini si de la genunchi in jos am inteles ca au rezultatele Cele mai bune.:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt nerabdatoare si eu sa vad rezultatele. Din cate stiu e IPL, dar am sa te anunt mai exact :) te pup si astept sa-mi spui si tu rezultatele tale :)

      Delete
  2. Și pe mine mă interesează, așa că voi urmări postările constant :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.