Shopping online- parfumuri si cosmetice

19 comments
   ... tonurile incipiente sunt date de o varietate de note irezistibile de citrice, in special de lamai calabrineze. Inima parfumului este data de aroma mugurilor de bujor, praline usor caramelizate si o nota discreta de vanilie. Partea romantica a parfumului o reprezinta mirosul fin al lemnului de mar. Acest amestec dulce-amar reprezinta parfumul Nina de la Nina Ricci care este preferatul meu :) 





     Parfumul, la fel ca si hainele, vorbeste despre noi, despre personalitatea noastra si despre starea de spirit. Imi place sa am cat mai multe parfumuri... la fel ca si pantofi, cine nu le iubeste? Le aranjam pe marimi, pe culori...arata delicios pe noptiera de un alb pur inconjurate de bijuterii, o rama foto vintage si o vaza cu bujori. 



 

    Cautam zilele trecute un parfum ... nu ceva anume, dar ma uitam la parfumuri cum obisnuiesc sa ma uit si la pantofi. Am gasit cateva parfumuri si chiar seturi de mini parfumuri la reducere care mi-au facut cu ochiul. Stiti si voi ca daca folosim gelul de dus cat si crema din aceeasi gama cu parfumul, notele principale si parfumul in sine vor persista o vreme buna.Asa ca de ce sa nu luam un set? Eu mi-am cumparat un set de mini parfumuri Escada anul trecut cand am fost in vacanta, inca mai am...imi place faptul ca sunt foarte practice, sunt foarte fresh si sunt in 5 variante, am una mereu in poseta  :) 



  Daca tot vorbim de reduceri si cosmeticele sunt la reducere. Imi place sa profit de articolele reduse, fie ca sunt haine sau cosmetice, de ce sa nu cumparam aceleasi produse la mai putini banuti? :) Vestea buna este ca cei de la aoro.ro au mereu reduceri nu doar la parfumuri si cosmetice, ci si la produsele pentru ingrijirea parului sau corpului.





                      Sunt curioasa care este parfumul vostru preferat... si care este povestea lui?
     Si apropo...sunt curioasa daca si pe voi va influenteaza sticluta in care este parfumul atunci cand il alegeti?  :)
Va doresc o zi minunata! 


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

19 comments:

  1. Parfumul meu preferat este Chanel no.5, potrivit pentru seara si de ce nu pentru un anotimp mai racoros. Mi se pare ca e clasic, elegant, senzual. Urmatorul e Hugo Boss XX, un parfum fresh, de zi, pentru o persoana activa. Un alt parfum care imi place e Pure Poison, Dior, nu il folosesc prea des, dar se afla printre favoritele mele. Sticluta nu ma influenteaza prea mult in alegerea parfumului, mirosul e cel care ma determina sa il cumpar. Recunosc ca, daca un parfum care imi place are o sticuluta interesanta sau o culoare diferita, are un plus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai dreptate... no.5 este un parfum clasic cu un miros care se adapteaza foarte bine oricarui anotimp. Imi place si mie cum miroase Pure Poison :) pupici

      Delete
  2. Ai mai comandat parfumuri de pe aoro.ro ? Sunt atatea pareri impartite incat.... as vrea si eu sa comand, dar, parca imi e frica sa nu imi iau teapa :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Delia, eu mi-am comandat de la parfumuri, pt mine si prietenul meu, pana la sampoane profesionale pentru par si produse cosmetice. Am fost multumita de fiecare data si cu siguranta am sa mai pun comenzi :)

      Delete
  3. this is such a pretty post! I love it!

    ReplyDelete
  4. D&G The One, 4 ever and ever! ;)

    ReplyDelete
  5. Sandra se vede ca suntem berbecute .. si parfumul meu preferat e Nina Ricci , il ador ! <3 Te pup !

    ReplyDelete
  6. Angel by Therry Mugler ever forever!pupp

    ReplyDelete
  7. Light Blue - D&G
    Ricci Ricci - Nina Ricchi
    Cheap and Chic - Moschino
    Aproape toate parfumurile de la Lolita Lempicka

    ReplyDelete
  8. Si eu ador Nina by Nina Ricci, dar am ramas fidela de foarte multi ani parfumului Brit Sheer Burberry.
    Sticla si ambalajul, in general, influenteaza alegerea mea, dar imi place sa si testez!:)
    http://thestyle-o-meter.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  9. inca nu am avut curaj sa imi cumpar parfum online...:)
    te pup

    ReplyDelete
  10. parfumul sufletului meu : Roberto Cavalli - Serpentine , si el va ramane :) Il folosesc si in momentul de fata . Il urmeaza Alien - Thierry Mugler si Cacharel - Amor amor :)

    ReplyDelete
  11. Mmmm ce de parfumuri bune! Mi-ati deschis si mai tare "apetitul" pentru un parfum nou :)

    ReplyDelete
  12. Mie imi place Alien by Thierry Mugler :)

    ReplyDelete
  13. Givenchy Ange ou Demon, il folosesc de cand a aparut pe piata.

    ReplyDelete
  14. Parfumul meu preferat este Burberry-The beat. Am strans vara trecuta bani sa mi-l cumpar pentru prima data.L-am descoperit la verisoara mea , care locuieste in America, acum vreo 3 veri. De fiecare data cand il port imi amintesc de soare , briza aia usor racoroasa si bineinteles de verisoara mea.

    ReplyDelete
  15. strawberrynet.com au de toate..parfumuri, cosmetice, produse profesionale pt par...transportul e intotdeauna gratis iar ca si client nou primesti un cadou..este website'ul care il folosesc de vreo 7 ani si pot sa spun ca nu m'au dezamagit niciodata

    ReplyDelete
  16. nina ricci e preferata mea , scoate doar parfumuri superbe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.