O noua descoperire- un nou magazin de haine online

10 comments

   Noi, femeile, niciodata nu avem fusta potrivita pentru camasa cu imprimeu floral si nici perechea de pantaloni care sa arate impecabil cu vesta alba proaspat achizitionata, asa ca suntem intr-o continua vanatoare de haine, pantofi si accesorii. Eu trebuie sa recunosc ca imi place tot mai mult sa fac shopping online pentru ca stiti si voi- cheful de stat la coada de la garderoba nu il avem mereu. 



  De curand... cautam un costum de baie intreg, nu ca sunt eu mare fana dar am gasit unul care arata foarte bine...negru cu un detaliu masiv auriu, pe un ten bronzat si cu un zambet larg pe fata cred ca va arata minunat.


Costum de baie intreg/ aici

   Si asta nu e tot.... pentru ca de fiecare data cand descoperi un nou magazin de haine online e ca si cum ti-ar pune cineva o farfurie cu prajituri delicioase in fata ... poti sa le rezisti? Imi sare in ochi partea de sus a unei rochii asimetrice intr-o nuanta deschisa, perfecta pentru vara, detaliile de pe piept dar si asimetria din partea de jos o fac sa fie aparte. As completa-o cu pereche de sandale intr-o culoare vibranta si parul aranjat intr-o coada de cal prinsa fin cu un accesoriu metalic. 


   Yaaaay... pentru ca peste tot au inceput reducerile trebuie sa profitati de articolele aflate in aceasta sectiune,totul la preturi promotionale, fie rochite ca tot e vremea lor acum- banchetul de absolvire al facultatii, ziua de nastere a matusii petrecuta la restaurant sau o iesire cu fetele in oras , trebuie sa aratati mereu bine, fie ca ne dorim o noua fusta pentru tinutele office gata sa faca furori la birou. 







   Cum putem face dintr-o tinuta banala una spectaculoasa? Nimic mai simplu! Ii adaugam un colier masiv sau o pereche de cercei in ton cu bratara aurie a ceasului si totul e gata. 




Acum gata cu vorba... va las si pe voi sa trageti cu ochiul pe pagina lor :) 

Va doresc o zi minunata ! 



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. ce dragut, gasesti unele piese chiar f chic :*

    ReplyDelete
  2. Foarte frumos costumul de baie ;)

    http://www.cristinasurdu.com/

    ReplyDelete
  3. Rochia cu floricele aplicate pe bust e foarte cocheta.

    ReplyDelete
  4. Imi place foarte mult rochita din prima imagine, m-am uitat si eu la ea de mai multe ori! :)

    ReplyDelete
  5. Tzoale ca tzoale...si toate ca toate. Dar ar trebui sa faca niste fotografii mai profi. We could do that ;)

    ReplyDelete
  6. se pare ca au chestii dragute! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  7. foarte dragute lucrusoare
    http://loving-evelyn.blogspot.ro

    ReplyDelete
  8. hola guapa tienes un blog precioso.llebas un look muy elegante y precioso me kedo por aqui mea gustado espero ati te guste el mio y nos segamos mutuamente besitos. http://dolvirginia.blogspot.com.es

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.