4 ani de Fashion Up- New in my closet

10 comments
    Zile cu soare, picioare bronzate, pantaloni scurti, rochite si sandale... ingredientele perfecte pentru o dupa-amiaza pe terasa savurand o limonada. Sunt intr-o continua vanatoare de pantaloni scurti, sunt preferatii mei pentru ca ii pot purta atat cu tocuri cat si cu tenisi iar daca mai adaug un cardigan intr-o culoare tare sunt gata de iesit.
 

  Am gasit o pereche exact pe gustul meu pe FashionUp.ro... sunt nerabdatoare sa ii port. Si bineinteles... cand am inceput sa rasfoiesc paginile site-ului lor nu am putut sa "plec" doar cu pantalonii scurti in cos, asadar mi-am mai luat si cateva lucrusoare foarte dragute.


      Am ales o bluza alba cu imprimeu marca Diesel  ca si cea din imagine, usor de purtat si perfecta pentru jeansii scurti cu tinte aplicate pe margini. Pentru un plus de culoare am mers pe rosu... rosu pentru ca este o culoare care cu siguranta te scoate din anonimat. Asadar cardiganul rosu va face tinuta una versatila fiind in acelasi timp sexy si deloc vulgara. 

   Pentru ca vara trebuie sa ne protejam ochii de razele puternice ale soarelui, am ales si o pereche de ochelari de soare.. insa aceasta este surpriza mea... va las pe voi sa ghiciti pe care i-am ales :)



   Acestea fiind spuse.... prima mea comanda de pe FashionUp este lansata si urmeaza sa ajunga la mine... nu mai am rabdare.

     Iar acum vine surprizaaaa... FashionUp.ro sarbatoreste anul acesta 4 ani de existenta plina de stil si bun-gust, cu cele mai cool rochite si fustite, pantaloni si geci dar si accesorii ale marilor brand-uri. Acest eveniment nu putea ramane neobservat.... am sa va povestesc intr-o postare speciala despre surpriza pe care o pregatesc undeva in luna Iunie, asa ca .... fiti pe faza!



Ana Lublin Shoes  - lovely shoes! 


Perfect Prada Bag

Va dorec o zi super fashion! 


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. great collages honey! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  2. Wow! Love everything you've picked out here! GORGEOUS! OBSESSED! Hugs from Cali! xx The Golden Girls

    ReplyDelete
  3. Cred ca i-ai ales pe cei animal print sau pe cei mov . Sunt toti deosebiti .Am o intrebare , tu porti ochelari de soare cu dioptrii sau fara ? Pentru ca stiu ca porti ochelari de vedere , iar recent am inceput si eu sa port, dupa un control oftalmologic . Acum nu stiu pe timp de vara ce sa fac. Astept raspuns .

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) port ochelari de vedere insa alternez cu lentile de contact. Am inceput sa port tot mai des lentile de contact pentru ca imi sunt mai comode, mai ales vara cand vreau sa ma pot bucura de ochelari de soare. Iti recomand lentilele de contact, sunt foarte practice. Am sa scriu in curand un articol despre lentile pe blog :) te pup

      Delete
    2. Multumesc pentru raspuns, chiar astept acel articol . Ce fel de lentile folosesti ? Pentru purtare zilnica , sau ? Am vazut ca sunt mai multe variante , poate imi recomanzi una buna, multumesc anticipat.Te pup si eu

      Delete
  4. Incerc sa scriu articolul in curand cu mai multe detalii :) Eu le folosesc pe cele cu 30 de purtari. Am sa scriu detalii in articolul dedicat lentilelor :) te pup

    ReplyDelete
  5. Super pantalonii albi si cardiganul rosu.
    Pupici, Sandra.

    http://aboutwomenandnotonly.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.