Relaxare de weekend

10 comments
   Caldura infernala, joi putin trecut dupa ora 15.00 ne pornim spre Bucuresti pentru Gala Digital Divas... a fost o experienta frumoasa, le-am cunoscut pe multe dintre fetele blogger-ite de fashion dar si de beauty...una mai chic decat cealalta- Fetelor, ma bucur tare mult ca ne-am cunoscut si sper sa ne revedem cat mai curand!






   Pahare cu sampanie si cocktail-uri, povesti despre si cu oameni stilati ... am ales sa o port o pereche de pantaloni din matase cu print baroc in nuante de albastru si verde iar in partea de sus am mers pe alb- camasa si vesta la care am adaugat colierul verde smarald.


  Si dupa atata drum si caldura... weekendul se anunta a fi unul relaxant la SPA si cateva zile la plaja..yayy e perfect, nu? De la Bucuresti am venit direct la Hotel Aqua din 1 Mai, eram nerabdatori sa ajungem sa ne relaxam si sa ne bucuram de weekend.
 
 
De ce am ales Hotel Aqua ? 

   Pentru ca ne doream un loc linistit cu SPA si camere cu o priveliste frumoasa... si am nimerit exact ce ne doream. Am ajuns sambata intr-o vreme si planuim sa stam tot weekendul pentru ca va spun eu.. nu va mai vine sa plecati.
   De cum am ajuns m-am aruncat in patul moale si super pufos, am desfacut o doza rece de Fanta cu aroma de struguri, m-am delectat putin pe Enciclopedia calatorului indepent cu sfaturi si idei pentru vacante, ca doar vara este in toi si vacantele ne fac cu ochiul de peste tot si am zis: Trebuie sa ne bucuram de weekend, avem toate ingredientele necesare!



 Sambata am luat ochelarii de soare, costumul de baie si prosoapele si intentionam sa stam la plaja insa vremea si-a facut putin de cap, asta nu era o problema... aveam zona de SPA  la dispozitie. Ne-am balacit in piscina, am stat la sauna, dusuri emotionale cu diferite arome si cromoterapie pana tarziu.... stiu ca v-am facut curioase... asa ca promit sa revin cu poze in care sa surprind tot weekend-ul :)





   Acum va las.. soarele se arata zambitor pe cer... dau o fuga pana la baia turceasca sa ma racoresc si apoi putin la plaja desi muzica chill out de pe terasa decorata in alb si negru nu prea ma lasa sa plec :)
   Ne vedem curand cu poze din weekend ladies :)




P.S. Ne vedem pe INSTAGRAM cu mai multe poze si update-uri :  @ sandaalexandra 


Va doresc si voua dragele mele un weekend la fel de relaxant ca si al meu!




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Multumim la fel! Distractie placuta :)

    ReplyDelete
  2. Cred ca vei avea un weekend de milioane! Distractie placuta ! :D

    ReplyDelete
  3. Cat e de frumos acolo ! Eram in cautare de o locatie pentru un weekend cu iubitul meu, e clar ca acum am gasit locatia perfecta :-D

    ReplyDelete
  4. ma bucur ca ne-am cunoscut! week end placut!

    ReplyDelete
  5. Cat de frumos suna weekendul tau...te invidiez :p Distractie placuta in continuare! :)

    ReplyDelete
  6. super, enjoy it while you're there :)

    http://fashionishotter.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  7. Cred ca litoralul a fost plin week-endul acesta, majoritatea prietenilor mei au plecat la mare, de altfel a fost decizia perfecta pt zilele astea fierbinti. Super outfit la eveniment, mi-ar fi placut sa te cunosc si eu..:*

    ReplyDelete
  8. ce dragut! au fost zile perfecte pentru piscina si relaxare! te puup

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.