Pasteluri, minx-uri , flori .... cam asa arata manichiura mea

22 comments
      Fuste colorate, rochite vaporoase in nuante de roz pudrat, sandale cu platforma si unghii in nuante fine de pastel cu cateva aplicati de minx cu motiv floral ne duc cu gandul la o vara perfecta.
      La fel de mult cum ne gandim la aspectul fizic sau la tinuta pe care o purtam maine la servici sau la facultate ar trebui sa ne preocupe si aspectul mainilor, manichiura si pedichiura in acelasi timp. Cand vine vorba de sanatatea si frumusetea unghiilor nu faceti rabat, alegeti produse de calitate si aici nu ma refer doar la oje sau crema de maini, ci ma refer la baza care o aplicati inainte de oja sau gel, la pilele pe care le folositi si tratamentele care ar trebui sa fie regulate pentru  avea unghii frumoase si sanatoase.
 


   Cei de la Nail Art Studio by Lore lucreaza doar cu produse de calitate atunci cand vine vorba de oje, geluri, tratamente pentru diferite afectiuni ale unghiei dar si cand vorba de lampile folosite pentru manichiura si pedichiura, pile, scruburi si geluri hidratante. Este un aspect foarte important al unui salon si este foarte adevarat ca rezultatul pe care il obtin profesionistii ne este aproape imposibil sa-l obtinem acasa. 


Ce-mi place este ca pot sa-mi cumpar produse de ingrijire si infrumusetare destinate unghiilor chiar de la salon iar ultima data mi-am cumparat un ulei pentru cuticle care miroase delicios, il am mereu in poseta, hidrateaza foarte bine si este usor de aplicat datorita ambalajului.



   Zilele trecute... aer de vara intr-o dimineata de marti..dau o fuga pana la salon sa-mi fac unghiutele frumoase. Aveam in cap o gramada de culori si modele... de la neon, mat..alb-negru si colorat pana la pasteluri si minx-uri, foarte multe minx-uri. 
   Imi doream ceva colorat, asta pentru ca ultima data am ales alb-negru cu aplicatii Dashing Diva. Ajung la salon iar fetele ma intampina cu zambetul pe buze, pline de energie si gata de treaba...unde mai pun ca de fiecare data ma binedispune muzica de pe fundal... asadar sa inceapa relaxarea!



    Cand spun minx-uri spun Nail Art Studio by Lore pentru ca aici am gasit cele mai tari modele... de inspiratie azteca, metalice sau cu motive florale, roz sau turcoaz, animal print colorat sau buline... ooohh imi este atat de greu sa ma decid de fiecare data :) Am ramas la nuante de pastel pentru manichiura iar Eniko a gasit un trio de geluri perfect. 




   Dupa ce am terminat cu gelurile colorate Gelish Harmony, am aplicat minx-ul metalic cu motive florale iar rezultatul a fost wow!


   Pentru pedichiura a fost foarte usor... vreau ceva care sa arate deosebit, sa fie ceva wow si sa mearga perfect cu pielea bronzata, o pereche de sandale confortabile si o rochita vaporoasa..... asadar am ales minx pe toate unghiile... unde mai pun ca acesta dureaza pana la 6 saptamani daca aveti grija de ele. 
   

   Ce este Minx-ul? Minx-ul este o folie cu diferite modele care se poate aplica atat pe unghia naturala cat si pe unghia cu gel. Este recomandat sa se aplice la salon de catre profesionisti deoarece este necesara o anumita dexteritate si precizie si cel mai important- aveti nevoie de o lampa speciala pentru minx.Unghia necesita o anumita pregatire inaintea aplicarii foliei pentru a arata cat mai bine.
    Si ta na naah.. acesta este rezultatul final!

    Toata aceasta munca migaloasa, colorata si stralucitoare se datoreaza echipei de la Nail Art Studio by Lore dar in special lui Eniko Beres care se ocupa de unghiutele mele, cu multa pasiune, creativitate si rabdare. 
   


      P.S. Nu pot sa nu va arat si pedichiura ei.... suuuuper colorata, in ton cu salopeta si buna ei dispozitie. 

Va doresc o zi plina de realizari!


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

22 comments:

  1. Uuuuu ce misto arata, I'm in love! Habar n-am daca la mine in Timisoara se face asa ceva si unde, trebuie sa ma interesez.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Silvia, multumesc ! Nu stiu in Timisoara, in Oradea la JC Nails & SPA :) Poate ai drum pe acolo! :)

      Delete
  2. super arata,love! nu stiu daca este asa ceva la bucuresti.pupp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult Stella, in Bucuresti gasesti minx-uri la NAIL SPA by Catalina (nailspa.ro) :) te pup

      Delete
  3. Foarte drăguț salonul ! Îmi place manichiura și pedichiura ta !

    ReplyDelete
  4. Superbe unghiute! Foarte dragut salonul!

    ReplyDelete
  5. beautiful manicure! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  6. Foarte fain!
    Super ca ai un asa salon la tine in oras, unde sa te duci cu drag :)

    ReplyDelete
  7. Foarte frumoase unghiile :-d minx urile arata senzational, le ador , sunt iesite din comun , deci pedi e preferata mea :)))
    Te pup

    ReplyDelete
  8. imi place foarte mult manichiura...cat a costat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Frumos! Pretul difera daca alegeti si constructie din gel sau daca se aplica minx pe unghia naturala. Minx pe unghia naturala costa 120 lei iar constructia costa 110 lei la care se mai adauga modelul dorit :)

      Delete
  9. superbe unghiutele baby! iar echipa Nail Art Studio este super profi ;)

    ReplyDelete
  10. Unghiutele sunt superbe dar este foarte important si ca tu te-ai gandit la modelul asta asa ca si tu trbuie sa fii laudata pentru creativitate ;). La fel ca si cele cu alb si negru ideea conteaza :D

    www.101FashionStreet.com

    ReplyDelete
  11. Deaaaar!! ce dragute sunt unghiutele <3
    iar pedichiura, nu mai am ce zice! Vreau si eu asaaaa yummy nails :x

    ReplyDelete
  12. Manichiura veselă îmi place mult cu amendamentul că nu prinde pe oricine. Eu personal prefer manichiurile monocrome. Ție îți vine ca o mănușă.

    ReplyDelete
  13. Multumesc frumos fetelor, sunteti tare dragute! Va imbratisez! :)

    ReplyDelete
  14. Arata genial!
    Imi place enorm, sper ca nu te superi daca reproduc manichiura si o postez, mentionand ca tu esti sursa de inspiratie. Imi place la nebunie. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. multumesc frumos AlexantzA! Esti o draguta! Nu ma supar...abia astept sa vad ce va iesi :) sa ne arati si noua:) pupici

      Delete
    2. Am facut manichiura acum un secol si abia azi am postat-o.. Sunt o adormita, dar daca iti face placere, te invit sa vezi. Nu se compara cu minunea de pe unghiutele tale oricum. :)

      Delete
  15. Vai cat de frumos... vreau si eu... pacat ca n-am pe acasa, decat tonuri de roz si rosu... obisnuiesc sa-mi fac cel mai des unghiile rosii, dar pedichiura aia colorata arata genial, iar manichiura si pedichiura ta, la fel!

    http://diana.doubleweb.ro/something-from-my-vacation/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.