Deschiderea Boho Chic Outlet & Un nou Garage Sale

8 comments
    Vineri seara...putin dupa ora 18.00 ne revedem la Boho Chic Outlet.. deschiderea oficiala. A fost o distractie sa ajungem la adresa exacta pentru ca eu si Ioana eram pe tocuri iar stradutele pavate nu au fost cea mai buna alegere :)) Ne indreptam incet dar sigur spre locatia magazinului ... din departare lume  cochet imbracata siiii....  miroase puternic a crini imperiali albi, muzica in surdina, voci din toate partile...pahare cu sampanie si socializare din plin.
     Am stat la povesti cu cateva din cele mai cool bloggerite de moda si beauty din Cluj- IoanaMadalinaAlinaIguanitza & Gloria dar si cele mai dragute si fotogenice fete.
    Seara s-a terminat pe terasa la un cocktail ... dar povestile puteau continua pana in zori :)

P.S. Am sa revin cu poze in care va arat tinuta mea :)









  

   Fetelor maine ne vedem la Garage Sale on the Terrace pe str. David Ferenc nr.13, incepand cu ora 16.00 si pana se intuneca pe la vreo 22.00. Daca va plac lucrusoarele vintage e locul perfect, vor fi haine si incaltaminte noi si second hand, bijuterii vintage si lucrate manual, obiecte de decor dar si accesorii de designer. Sunt sigura ca v-am facut tare curioase asa ca ne vedem maine...iar cele care nu ajungeti maine mai aveti timp si marti de la aceeasi ora :)




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 comments:

  1. Sunteti toate superbe, imi plavce tinuta ta si incaltarile, cand postezi tinuta sa nu uiti de ele :*

    ReplyDelete
  2. Ce de fete frumoase si stylish!
    :D

    ReplyDelete
  3. foarte frumusele toate !!!!
    te pup

    ReplyDelete
  4. Ce mi-ar fi placut sa va pot intalnii si eu,dar ne despart vreo 2-3 judete aproape :)).Exact bloggeritele mele preferate :*.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe esti o draguta Andreea! Data viitoare poate ni te alaturi si tu la o intalnire :) pupici

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.