Invitatie la Paris si noul parfum Nina Rouge by Nina Ricci

Leave a Comment







Gourmandise olfactive
Olfactory gourmandise

' Nina Rouge opens on a juicy touch of raspberry and acidic citron. Ginger blossom then makes the delicate notes of gardenia tremble. Everything is then wrapped up in a divine harmony of bourbon vanilla and crunchy caramel. A pure delight.''



Oh Paris! De fiecare data cand ma gandesc la Paris imi vin in minte toate locurile pe care le-am vazut, oamenii care se tineau de mana in Jardins des Tuileries si indragostitii care se imbratisau la Tour Eiffel. 
Cafeaua delicioasa savurata pe stradutele aglomerate din inima orasului si plimbarile lungi pe malul Senei sunt parte din povestea cu parisian touch. Unul dintre orasele mele de suflet este Parisul - romantic, dinamic, vibrant, fashion si incantator la aproape fiecare pas. 

Toamna aceasta m-am indragostit din nou, in Paris. A fost o dragoste pe care o anticipam si m-am bucurat nespus ca experienta petrecuta acolo mi-a confirmat ca prima dragoste nu se uita niciodata :)

- Nina Rouge - 
noul parfum Nina Ricci 

M-am reindragostit de unul dintre merele din povestea Les Belles de Nina care a fost de fapt si primul meu parfum de brand. Nina de la Nina Ricci este marul rosu care ma poarta in povestea anilor de liceu si facultate si care e exact ca o cutiuta plina de amintiri. 

Toffee apple
In the line of its iconic perfume, Nina, Nina Ricci has created Nina Rouge: an exquisite variation, which dares to be even more sensual and gourmand.
Note caramelizate, de zmeura si vanilie condimentate cu note citrice si ghimbir. Cred ca deja aveti in minte ceva super delicios asa cum este de fapt si noul Nina Rouge. 

Am avut ocazia sa sa fiu parte din poveste si sa descopar procesul de creatie din spatele parfumului Nina Rouge chiar in Paris, unde a avut loc evenimentul de lansare la care au participat bloggeri din toata lumea.

Totul s-a desfasurat intr-o locatie absolut superba - gradina restaurantului Apicius, unde totul a fost ca la carte. De la decorul care a spus povestea Nina Rouge, pana la atmosfera, meniul ales si fiecare corner special creat pentru a te aduce cat mai aproape de poveste. 

Experienta a continuat a doua zi si a fost o experienta olfactiva memorabila, petrecuta in compania parfumierului Olivier Cresp, cel care a creat Nina Rouge dar si celelalte parfumuri Nina Ricci. 

Am avut ocazia sa aflam toate detaliile despre Nina Rouge chiar de la cel care a creat parfumul. Pe langa faptul ca ne impartasit din experienta sa ca parfumier renumit si creator al celor mai cunoscute parfumuri din industrie, am aflat si ca este nevoie de cel putin 2 ani ca un parfum sa ia nastere. 


A perfume to be crunched
The famous nibbled apple bottle has been reinvented in a lacquered version in an irresistible red: too good to be true.

Nina Rouge by Nina Ricci este disponibil in toate lanturile de parfumerii. 
#NinaRouge






















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.