Parfumul care ma face sa dansez oriunde as fi - Twilly d'Hermes Eau Poivree

Leave a Comment








The peppery spirit of the Hermes girls.

The story behind

"Hermès girls swim happily against the tide, set their own tempo, invent a whole new rhythm. For them I have imagined a new facet in tribute to their youthful spirit."

Christine Nagel

Hermes girls... despre povesti si pasiuni, despre energia diminetilor de toamna si apusuri interminabile, despre dansat in mijlocul unei zile agitate, calatorii si zambete, dorinte indeplinite si energia de neoprit. Asa sunt Hermes girls. 

Imi amintesc perfect momentul in care se indrepta spre mine o doamna sa-mi ia un interviu. N-aveam idee ce ma va intreba dar a inceput cu: "De ce crezi ca parfumul ne face atat de speciali?" 

Am zambit si am inspirat adanc. Mi-au venit in minte in acel moment foarte multe raspunsuri insa unele dintre cele mai frumoase amintiri pentru mine sunt cele olfactive. Parfumul imi aminteste de oameni si locuri, de energia acestora si evenimentele frumoase din viata mea. 

 Mi-a zburat gandul la notele parfumurilor mele preferate, la mirosul cafelei dimineata de devreme in drum spre Paris, la mirosul serilor de vara din ultima vacanta, la felul in care mirosea pielea mea in momentul in care Tour Eiffel clipocea in miliarde de luminite si lumea dansa si se imbratisa la ceas de seara. 

Spicy, vibrant, memorabil, feminin, captivant, floral, fresh... asa descriu eu noul parfum al Casei Hermes -

Twilly d'Hermes Eau Poivree. 



"Three new materials make up its sensuality: the vibrant and abundant heat of pink peppercorn, the freshness of tender rose and the captivating enchantment of patchouli. Their essences intertwine, weaving an invisible web of connection between the Hermès girls."

Twilly este unul dintre parfumurile mele preferate si da, parfumurile ne fac atat de speciali si unici pentru ca ele transmit energia si vibratia noastra dincolo de notele fiecaruia. 

Eau Poivree este noul Twilly, mai spicy, mai lemnos,mai corpolent...cum ar spune specialistii si totusi fresh si feminin. Este mixul perfect pentru un parfum care iti va condimenta fiecare anotimp. 

Noul Twilly este disponibil incepand cu luna septembrie in toate lanturile de parfumerii. 

Hugs,

Sandra - Twilly girl 

#TwillyEauPoivree



















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.