Pantofii NUDE Perfecti si cei mai confortabili

Leave a Comment








Cand vine vorba despre pantofi cu toc mereu apare o continuare de genul: sunt prea incomozi sa merg cu ei la birou, nu pot sa conduc cu tocuri, ma doar picioarele dupa primele doua ore si alte situatii care descriu un oarecare disconfort dat de pantofii cu toc. 
 Cred ca este o asociere pe care inevitabil majoritatea femeilor o fac atunci cand vine vorba despre incaltamintea cu toc, fie ca vorbim despre sandale, pantofi stiletto, botine sau cizme. 

Eu sunt una dintre acele persoane care prefera incaltamintea fara toc sau daca are toc sa fie unul atipic, sa fie kitten heel, gros sau geometric.  

De data aceasta vorbim despre cea mai confortabila pereche de pantofi din garderoba mea si anume pantofii nude KURT GEIGER cu toc metalic.  Sunt din piele naturala si pe langa nuanta perfecta de bej-camel, m-a cucerit tocul metalic si faptul ca au un decupaj in V care alungeste optic piciorul si il face sa para mai lung si glezna mai subtire. 

I-am purtat cu o pereche de jeansi, un top basic nude si sacoul negru supradimensionat pe care l-am gasit la Zara si de care m-am indragostit inainte de a-l proba. 

Geanta Kensington din piele are cea mai frumoasa nuanta de bej pe care am vazut-o vreodata la o geanta. Este foarte incapatoare, din piele de foarte buna calitate si poate fi purtata la absolut orice tinuta.  Si apropo, o gasiti pe mai multe variante de culoare dar si texturi- atat din piele naturala cat si din tweed sau material textil. 
Eu o vad perfect integrata atat intr-un outfit mai lejer cat si intr-o tinuta office. 

#SandrabOUTFITS 



Hugs,

Sandra














Outfit:

Blazer// Zara
Top// Zara
Jeans// Levi's










SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.