Cum purtam trench-ul KHAKI intr-o tinuta de toamna

Leave a Comment







Trench COAT 

Stiti deja ca paleta cromatica a toamnei ma inspira infinit si daca ar fi sa aleg culorile care simt ca ma reprezinta, cu siguranta acelea ar fi culori neutre, inspirate din paleta cromatica a acestui anotimp superb. 

Mereu ma intreaba lumea cum gasesc inspiratie, cum si de unde imi vin ideile pentru tinutele de zi cu zi dar si pentru cele care se preteaza poate la un eveniment sau la o cina. 
Cel mai simplu este sa iesiti afara, sa admirati tot ce va inconjoara, sa iesiti in natura si sa lasati telefonul in geanta, trebuie doar sa priviti natura, este sursa inepuizabila de inspiratie si creativitate. 

Nu trebuie sa depundeti niciun efort pentru a gasi cel mai bun mix cromatic, pentru a potrivi culorile cat mai bine, trebuie doar sa va inspirati din felul in care toamna coloreaza intreaga natura si cu siguranta veti gasi cele mai frumoase combinatii cromatice. 

Maro- galben-verde 
Caramiziu-bej-grena

si lista ar putea continua. Trebuie doar sa va imaginati cum arata natura toamna si sa alegeti hainele si accesoriile in aceasta paleta cromatica :)

Eu am ales in aceasta tinuta piese vestimentare din aceeasi paleta cromatica, mizand pe contrastul dintre nuante si pe accesorii. 

Am adaugat trench-ul khaki pe care il gasiti si voi la reducere pe NA-KD si apropo, aveti transport gratuit la comenzi mai mari de 129 lei. 
Rujul rosu a facut contrastul perfect cu nuantele neutre si am ales poseta Kurt Geiger cu print croco in nuanta taupe. 


Ochelari de soare si o pereche super confortabila de loafers, si sunt gata de iesit la plimbare cat e ziua de lunga.

Hugs,
Sandra 



















OUTFIT:

Sunglasses// H&M
Trench coat// NA-KD - here
Trousers// Mango
Loafers// Burberry 











SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.