Alb si maro intr-o tinuta de toamna- cum aleg pantalonii albi

Leave a Comment








Una dintre cele mai mari provocari din punct de vedere stilistic, in ultimii ani, a fost sa port pantaloni albi. Nu ma imaginam purtand pantaloni albi in absolut orice sezon si in aproape orice combinatie vestimentara. 

Dupa ce am achizitionat prima pereche de pantaloni albi, au venit rand pe rand si alte perechi iar acum ma declar absolut indragostita de pantalonii albi si felul in care se integreaza ei in absolut orice tinuta. Multe dintre cele care ma urmaresc imi scriu: "Mi-as dori atat de mult sa port o tinuta ca a ta dar nu am nicio pereche de pantaloni albi in garderoba, nu ma avantajeaza si ma fac sa par mai grasa de cat sunt."

Mereu cand citesc aceste cuvinte imi amintesc ca aveam si eu aceeasi parere despre pantalonii albi: ma fac sa par mai grasa de cat sunt si nicio pereche nu vine bine. Asta pana cand am gasit modelul si materialul care ma avantajeaza.

Cum aleg eu pantalonii albi pentru a arata cat mai bine chiar daca nu sunt skinny:

- ma orientez intotdeauna spre materiale mai groase, ca nu sunt transparente si care au tinuta
- aleg fie jeansi, fie pantaloni din materiale opace

- imi plac cei cu un croi Mom jeans/ Boyfriend jeans sau Drepti 

- nu aleg niciodata pantaloni albi skinny sau care vin mulati pe picior pentru ca, asa cum stiti, albul ofera acel efect optic de volum iar picioarele vor parea mai groase decat sunt de fapt

- aleg intotdeauna pantaloni care au buzunare pentru ca mi se pare ca arata mult mai bine decat o pereche de pantaloni mulati sau fara buzunare.

- imi place ca lungimea sa fie putin deasupra gleznei iar croiul sa fie unul relaxat 

- ma orientez mereu ca albul sa nu mearga spre albastru, sa nu fie o nuanta rece de alb, ci un off white- acel alb-unt cum ii spunem noi :) 

De data aceasta am purtat o pereche de pantaloni albi dintr-un denim usor, cu talie inalta si buzunare. I-am purtat cu o pereche de botine KURT GEIGER cu snake print, de lungime medie care se muleaza usor pe glezna si se potrivesc perfect cu lungimea pantalonilor. Sunt extrem de comode si le vad o varianta perfecta pentru toamna dar si intr-o tinuta de festival. 

Sacoul l-am ales cu patru numere mai mare si l-am gasit pe NA-KD, daca in mod obisnuit port marimea 36, acest sacou este marimea 40 pentru ca imi doream acel usor efect de sacou supradimensionat si imi place foarte tare cum arata asa, cu cateva numere mai mare. 

Nu uitati ca ne vedem cu mai multe tinute si pe Instagram in rubrica 

#SandrabOUTFITS




Hugs,

Sandra 
















Outfit:

Hat// Parfois
Blazer// NA-KD (on sale )
Blouse// AboutYou - here
Belt// H&M
Trousers// Mango 
Ankle Boots// KURT GEIGER - HERE
Bag// Mango 








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.