In fiecare zi as purta doar...

Leave a Comment






... tinute in nuante neutre 

Si dupa cum probabil ati observat, in ultima perioada, mai bine de un an, dar in special incepand din aceasta vara, stilul meu s-a schimbat, garderoba mea este mai definita si am gasit acel stil care ma reprezinta.

Totul s-a intamplat in momentul in care am simtit ca piesele vestimentare colorate, print-urile si hainele cu diferite aplicatii si detalii, nu ma mai reprezinta.

Daca ma urmariti pe Pinterest - @sandrabendre  ati vazut ca si acolo cromatica feed-ului si stilul pe care l-am abordat, merg tot in aceasta directie- neutrals, minimal, clean style.

Imi doresc ca garderoba mea sa fie una cat mai bine definita, atat din punct de vedere stilistic, cat si din punct de vedere cromatic. Am eliminat incet culorile tipatoare si print-urile, am ales piese vestimentare cu un design cat mai simplu si accesorii minimaliste.

Incet, incet se va contura totul asa cum imi imaginez eu. 

Nu uitati ca stilul si bunul gust nu inseamna doar haine scumpe si piese vestimentare de designer.
Poti sa fii cool & stylish cu piese pe care le gasesti in orice magazin si de asemenea, va recomand sa va indreptati atentia si catre magazinele second hand si vintage, unde va promit ca puteti gasi comori.

Ne vedem si pe Instagram in rubrica #SandrabOUTFITS

Hugs,

Sandra 













 OUTFIT:

Hat// Parfois
Blazer// @vintagecollectionro on Instagram
Tshirt// H&M
Pants// Mango 
Booties// Zara 
Bag// H&M 












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.