Must HAVE toamna aceasta: COSTUMUL in nuante neutre

Leave a Comment










Toamna si-a intrat oficial in drepturi, cel putin din punct de vedere calendaristic, asta pentru ca suntem deja in luna septembrie insa temperaturile de afara nu ne confirma inca prezenta toamnei. Sincera sa fiu, eu abia astept toamna, asta pentru ca stiti deja ca este anotimpul meu preferat. 

Am inceput sa reorganizez garderoba si sa vanez noi piese pentru toamna. Una dintre piesele MUST HAVE in garderoba mea in acest sezon, este cu siguranta costumul.
Fie ca vorbim despre un costum clasic, fie ca vorbim despre unul care are un croi aparte, acesta este cu siguranta una dintre cele mai bune investitii. 

Tinuta de astazi este una in care am purtat in cea mai confortabila varianta, un costum. Nuantele neutre, maro-urile, bej, khaki si toate nuante derivate, mi se par perfecte pentru toamna si mai mult decat atat, le putem purta in foarte multe tinute, fie elegante, fie casual si chiar office. 

Costumul acesta l-am gasit la super reducere pe NA-KD Lounge si imi place super mult croiul lejer, usor masculin dar si culoarea. 
Eu am ales marimea 36/S si se potriveste perfect. 

Vestea faina este ca la cumparaturi de peste 30euro, cei de la NA-KD Lounge au FREE SHIPPING. Asta pe langa reduceri de pana la 80%. 


Ne vedem si pe Instagram 

#SandrabOUTFITS 







OUTFIT:

Trousers// NA-KD Lounge- HERE
Top// Topshop
Sneakers// VEJA Shoes- HERE









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.