BEAUTY NEWS: Crema de ochi in TOP 3 FAVORITE - HYDRASKIN - Darphin Paris

Leave a Comment






Astazi suntem la Gradina Botanica, unul dintre cele mai frumoase locuri din Cluj, unde te poti reconecta cu natura, cu tine si unde simti cum natura iti atinge pielea.

Astazi este despre ingrijirea tenului, despre felul in care resursele din natura sunt cuprinse in produsele noastre pentru ingrijriea tenului si mai exact, vorbim despre zona sensibila din jurul ochilor.

MAESTRUL BOTANIST, KINETOTERAPEUTUL PIERRE DARPHIN

si-a dedicat viata cautarii celor mai pure si concentrate esente din plante, formule ce ingrijesc pielea, conferandu-i hidratare si vitalitate.

DAR NU S-A OPRIT AICI.

Intelegerea profunda a structurii musculare si a relatiei pe care o are cu circulatia l-a ajutat pe Darphin sa creeze tehnicile specifice de kinesio-masaj ce revitalizeaza muschii, sporind beneficiile produselor asupra pielii.

Mereu mi-am spus ca daca eu nu am grija de tenul meu, nimeni nu va avea. Ca degeaba astept ca tenul sa arate bine, cearcanele sa dispara si fata mea sa fie mai luminoasa, daca eu nu il ajut cu toate mijloacele sanatoase si cat mai bune, pe care le am la indemana.

Astazi vorbim despre ZONA OCHILOR, cea mai sensibila zona si cea pe care se aseaza cel mai rapid si vizibil trecerea timpului.
Pielea este mai subtire, mai sensibila iar ridurile apar cu o mai mare usurinta.
NICIODATA, dar NICIODATA nu sar peste aplicarea cremei in zona ochilor. De-a lungul timpului am incercat multe creme iar pentru mine cele care au o textura gel, racoritoare si usoara, sunt cele mai potrivite. 
Am descoperit-o si chiar am terminat primul tub, pe aceasta de la 

Beneficii:
• Hidrateaza pielea instant, dar si pe tot parcursul zilei
                                          • Reduce cearcanele si pungile de sub ochi                                                           • Constituie o baza ideala pentru machiaj, datorita efectului racoritor
• Intareste bariera de hidratare a pielii

Imi place mult textura si faptul ca nu imi irita absolut deloc ochii, pielea este vizibil mai luminoasa si ridurile fine mai putin vizibile si spun asta dupa 3 luni de utilizare. 

Daca folositi CODUL #sandra pe Sephora.ro la orice achizitie DARPHIN primiti cadou un pouch cu trei produse Darphin, numai bune de luat in vacanta.

Oferta valabila pana la 01 septembrie 2019
Click AICI! 

Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de oferta este sa introduceti codul #sandra in campul "Click aici pentru a introduce un cupon promotional"care apare dupa ce ati adaugat produsul in cos. 

#SandrabBEAUTY 



MASAJ KINESIO DE REINTINERIRE A OCHILOR

Ajuta la decongestionarea zonei oculare
Acest masaj cu crema pentru ochi va reintineri aspectul zonei ochilor si o va relaxa, pentru un efect mai luminos si odihnit.










 OUTFIT:

Shirt// Zara
Trousers// Zara
Sandals// RESERVED
Hat// H&M 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.