BEAUTY NEWS: Noutati de make-up & skincare CHANEL

Leave a Comment






Hello super girls, ma bucur sa ne reauzim in rubrica BEAUTY NEWS de pe blog si mai ales sa impartasesc cu voi noutatile de make-up si skincare din kit-ul meu de beauty.

De data aceasta vreau sa va arat cateva noutati CHANEL atat pentru machiaj cat si pentru ingrijirea tenului. 
Trebuie sa recunosc ca mereu am acordat atentie felului in care arata tenul meu dar si produselor pe care le aplic pe ten iar odata cu trecerea timpului am inteles ca un ten luminos si ingrijit va pune in evidenta orice machiaj, oricat de simplu. 

Vreau sa va arat cateva dintre noutatile CHANEL care fac parte din trusa mea beauty. 


LES BEIGESEAU DE TEINT


Cand vorbesc despre BEAUTY, primul lucru care imi vine in minte este TENUL. Felul in care arata tenul si aici ma refer la textura acestuia. Daca pana nu de multa vreme preferam machiajele si produsele de machiaj care matifiaza tenul, acum aleg machiaje cat mai naturale, luminoase si care sa nu incarce tenul. Produsele cu textura de gel sau pe baza de apa se potrivesc cel mai bine tenului meu care in zona T are tendinta de ingrasare, in special in anotimpul cald. 

Les Beiges Eau de Teint este un fond de ten a carui compozitie este de 75% apa si care are niste capsule colorate iar acestea cand intra in contact cu tenul se sparg si ofera o culoare subtila si foarte naturala tenului. Uniformizeaza nuanta tenului si ofera luminozitate dar si hidratare. 

Imi place foarte tare mai ales pentru zilele calduroase de vara pentru ca nu incarca absolut deloc tenul, il pastreaza hidratat exact atat cat trebuie si ofera un glow natural.
Eu am nuanta MEDIUM si vine impreuna cu pensula care va ajuta sa aplicati uniform si rapid produsul. 

Puteti citi mai multe AICI


BEFORE - asa arata pielea fara niciun produs aplicat 



AFTER - asa arata pielea dupa ce am aplicat Les Beiges Eau de Teint 




PARIS - RIVIERALES EAUX DE CHANEL - EAU DE TOILETTE SPRAY
"1928. Gabrielle Chanel had her vacation villa La Pausa built on the Côte d’Azur, a few years after opening a new boutique in Cannes. With its breathtaking landscapes and exciting lifestyle, the French Riviera had become the new society hotspot. PARIS-RIVIERA evokes this sweetness of life with a radiant floral trail. "


Paris- Riviera Les Eaux de Chanel -  este un buchet olfactiv in EDITIE LIMITATA care ma duce cu gandul la o plimbare si un apus de vara, la piele sarutata de soare intr-un camp de flori. Este fresh, floral dar usor spicy, cu note citrice, feminin si usor - perfect pentru vara. Te invaluie intr-o mireasma inconfundabila si desi nu sunt mare fan parfumuri florale acesta este exact ce trebuie - notele de citrice si neroli pastreaza echilibrul perfect. 
Mai multe puteti afla AICI




OMBRE PREMIÈRE GLOSSLIMITED EDITION
OMBRE PREMIÈRE GLOSS

Solaire...

Pleoape Glossy, machiaj natural de zi cu pleoape atinse de razele soarelui, intr-o nuanta subtila de auriu sau un machiaj cu accente metalice, de seara, cu un finish glossy.  

Ombre Première Gloss - este un gloss pentru pleoape in EDITIE LIMITATA pe care il puteti aplica in mai multe feluri: 
  • cu pensula din dotare direct pe pleoape pentru un efect foarte natural si luminos
  • cu degetele pe pleoape pentru un efect mai intens
  • dupa ce ati aplicat un fard auriu sau metalizat pentru a intensifica efectul
  • pe post de iluminator insa trebuie sa aplicati o cantite foarte mica pentru ca este super glossy
  • sau pe buze peste un ruj pentru a oferi volum 

Eu am nuanta SOLAIRE si este cel auriu. Puteti vedea mai jos cum arata si pe piele. 

Daca urmariti hashtag-ul #SandrabBEAUTY pe Instagram o sa puteti vedea mai multe feluri in care am integras eu acest gloss pentru pleoape in machiajele mele. 

Puteti afla mai multe AICI





HYDRA BEAUTY ESSENCE MISTHYDRATION PROTECTION RADIANCE ENERGISING MIST

Nu stiu voi cum sunteti si care sunt produsele care nu va lipsesc de geanta atunci cand calatoriti sau cand sunteti in vacanta, insa eu am mereu la mine un spray hidratant, revigorant, care sa imi protejeze tenul, sa imi dea un refresh, sa-l energizeze si pe care sa il pot aplica chiar si peste machiaj pentru a fixa totul.

Hydra Beauty Essence Mist de la Chanel este exact acel produs care se potriveste oricarui tip de ten si care te ajuta sa dai un refresh tenului in orice moment. Are un miros foarte fresh, usor fructat dar si marin, e un mix foarte interesant. 


Mai multe informatii puteti afla AICI




LES BEIGESHEALTHY GLOW LIP BALM

Atunci cand avem hidratare, culoare si un aspect natural, in acelasi produs pe mine cu siguranta m-a cucerit. 
Les Beiges Healthy Glow Lip Balm este un balsam de buze colorat care hidrateaza foarte bine buzele iar efectul de buze hidratate se pastreaza si mai are si o culoare care se adapteaza culorii naturale a buzelor. 

Eu am nuanta INTENSE care este noua, insa mai gasiti inca trei nuante diferite.  Puteti sa il aplicati fie ca un balsam de buze, fie ca o baza pentru buze inainte de ruj sau chiar peste un ruj mai mat pentru un efect de buze mai pline. 

Mai multe detalii despre produs puteti citi AICI



Ne vedem si pe Instagram - @sandrabendre

#SandrabBEAUTY 

Hugs,

Sandra 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.