Ce tinute am purtat la ELECTRIC CASTLE in 2019

Leave a Comment




ZIUA 1 

A trecut atat de repede si cea de-a 7-a editie Electric Castle. A fost cool, a plouat ca altfel nu se putea sa fie Electric, m-am distrat si am fost in fiecare zi. Harnica, nu gluma, right? :) 

Festivalurile inca nu s-au terminat si ma gandeam sa va arat tinutele pe care le-am purtat eu la Electric Castle in 2019, asta pentru ca poate va inspira, poate sunteti in cautare de inspiratie pentru tinutele voastra, asta daca aveti in plan sa ajungeti la Untold sau la Summer Well :) 

In prima zi la Electric am purtat o tinuta lejera, jeansi albi dintr-un denim gros, cu un croi relaxat, o jacheta cu franjuri si stelute metalice aplicate dar si un tricou care ce sa vezi, l-am purtat si anul trecut. Si ce daca? Exista o regula ca daca am purtat o piesa vestimentara intr-o tinuta de festival, gataaaaa, nu mai avem voie sa o purtam si in alt an? No way! Purtati hainele cand si cum aveti chef! 

Am mizat pe puterea accesoriilor iar in contrast cu jeansii albi, am pus cureaua din piele cu lanturi metalice pe care am gasit la Meli Melo in Iulius Mall Cluj. Sa stiti ca cei de la Meli Melo au magazin atat in centru cat si in Vivo Mall, asta in cazul in care va doriti cureaua sau alte accesorii si nu le gasiti intr-un magazin anume. 

Tinuta pentru ZIUA 1:

 Ochelari de soare- Stradivarius
Jacheta- Choies(super old)
Tricou - Zara
Jeansi- Topshop
Curea- Meli Melo
Botine- Kurt Geiger 



ZIUA 2


Pentru cea de-a doua zi am mizat pe volum si am adaugat un tricou cu print rock pe care l-am achizitionat in marimea L, daca gaseam XL era si mai bine dar nu era. Nu va faceti griji, am purtat o pereche de pantaloni scurt din denim pe sub tricou si am adaugat si mai mult volum si relaxare cu jacheta din denim care si ea este cu doua marimi mai mare decat marimea mea obisnuita. 

Bocanci! Bocancii Dr. Martens sunt bocancii mei preferati si ii port oricand, cu orice tinuta. 

Palaria si accesoriile aurii au completat tinuta si of course, un Beefeater London Pink - ginul meu preferat si bineinteles, compania mea racoritoare la Electric Castle.

Tinuta pentru ZIUA 2:

Palarie- H&M
Jacheta - Levi's
Tricou- H&M
Pantaloni scurti- Zara
Bocanci - Dr. Martens
Cercei- H&M
Colier cu stelute- Nastygal




ZIUA 3 


Tinuta mea preferata de la editia a 7-a a festivalului Electric Castle este cea pe care am purtat-o vineri. 

Este o tinuta in nuante neutre, cu elemente boho si piese vestimentare cu croieli lejere.
A fost de fapt si o provocare venita din partea prietenilor de la Ariel Romania de a ma distra fara sa stau cu gandul la pete si bineinteles de purta o tinuta all white, tocmai pentru ca nici macar ploaia sau noroiul nu-mi stau in cale sa port exact ceea ce-mi doresc la festival :)

Am ales o bustiera crosetata peste care am purtat o camasa alba cu niste dungi fine. Este cu o marime mai mare si voiam sa fie asa pentru ca voiam sa fie cat mai relax & cool. Pantalonii m-au cucerit datorita buzunarelor laterale dar trebuie sa recunosc ca imi place mult si cum se aseaza pe mine. 

Botinele din piele intoarsa de la Mango si palaria de care am abuzat in ultima vreme + muuuulte accesorii, si uite asa arata tinuta mea preferata de festival. 

Tinute pentru ZIUA 3:

Palarie- Parfois
Top, Camasa, Pantaloni - Zara(la reducere)
Geanta- Chloe
Botine- Mango
Ochelari de soare- Asos
Accesorii- Stradivarius 










ZIUA 4


Din punctul meu de vedere piesele din denim sunt o alegere super cool atunci cand vorbim despre tinutele de festival. Nu a existat an in care sa nu integrez macar o piesa din denim in tinutele mele de festival.

De data aceasta vorbim despre vesta din denim pe care o am de anul trecut de la Reserved si nu este o vesta clasica, ci una care se inchide pe lateral cu capse.

Am purtat cu o rochie alba cu maneca 3/4 pe care am cumparat-o pe ultima suta de metri de la H&M, chiar inainte de festival, si desi nu am mai gasit marimea 36 am achizitionat-o pe aceasta care este marimea 38. Imi este putin mare, putin mai mult :)) Dar daca o port cu o curea in talie eu zic ca arata bine. 

Botinele Chloé cu tinte aurii sunt foarte comode si de efect. Nici nu am mai adaugat prea multe accesorii, asta pentru ca oricum botinele au aceste detalii metalice si am mai pus si esarfa in cap. 

Ochelarii de soare s-au potrivit perfect cu tinuta si i-am gasit tot la Meli Melo. Apropo, au niste modele superrrr cool pentru festival. 

Tinute pentru ZIUA 4: 

Esarfa- gift
Ochelari de soare- MELI MELO
Cercei- H&M
Vesta- Reserved
Rochie- H&M
Botine- Chloé
Curele- Nastygal 
Rucsac- Burberry 











ZIUA 5 


Ultima zi de festival - duminica, a fost cea mai calduroasa zi. Efectiv m-am topit, la propriu! Si nu stiu cum m-am gandit eu sa ma imbrac in jeansii astia care sunt dintr-un denim super gros si tare, va puteti inchipui ca m-am topit exact ca o inghetata. 

Crop topul cu umerii goi si maneci bufante este alta piesa din garderoba mea pe care am purtat-o destul de des in ultima vreme. Imi place mult pentru ca pot sa il ajustez: fie il las mai lung si il port cu o fusta, fie strang snurul si arata ca o bustiera.

O pereche de jeansi vintage cu talie inalta si botinele din piele intoarsa de la Mango au facut echipa perfecta. N-am mai apucat nici sa-mi coafez parul. Am adaugat putin spray pentru textura si aia a fost tot :) 

Tinuta pentru ZIUA 5:

Top- Zara
Jeans- Vintage
Curea-Vintage
Accesorii- H&M
Botine- Mango
Rucsac- Burberry

Ne vedem la UNTOLD! 

Hugs,





















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.