Marti inainte de apus, zi de iunie in lanul de grau

Leave a Comment







Marti, zi de iunie.

Trecut de amiaza, soarele ardea la propriu si simteai cum spicele de grau iti iau tot oxigenul.
Nimic nu se compara cu mirosul graului copt dupa o ploaie care aproape ca nici nu a apucat sa ude pamantul. S-au lasat oarecum asteptate aceste fotografii, in acelasi lan, cu aceeasi tinuta si aceeasi energie pozitiva. Imi doream foarte tare sa surprind vara in cel mai plin si frumos mod si cum puteam sa fac asta altfel decat intr-un lan infinit de grau.

Am mers vreme de 3 zile, in fiecare zi si cand ajungeam acolo venea si ploaia, de parca era programata :) Totusi, minunea s-a intamplat si impreuna cu Alexandra am reusit sa facem aceste cadre magice. A fost foarteeeee cald si efectiv simteam cum se scurg siroaie de apa pe noi iar in mjlocul lanului de grau efectiv simteam ca nu avem aer.  Eu zic ca a meritat sa suportam cateva ore de caldura dar cel mai bine sa ne confirmati voi :) 

Pozele astea imi amintesc de copilarie, de vacantele la bunici cand alergam pe campuri secerate, cand ne ascundeam sau ne faceam culcus in lanurile de grau. Vacantele la bunici sunt printre cele mai frumoase amintiri si imi vin in minte de parca s-au intamplat in urma cu cateva saptamani.

Tinuta pe care am ales-o atunci cand m-am gandit la aceste fotografii stiam ca va fi una simpla, initial aveam in minte o rochie alba, vaporoaza, lunga sau midi. Mi-am amintit apoi ca nu ar fi tocmai confortabil sa simt spicele de grau cum se ating de pielea mea si bine am facut ca am luat o pereche de pantaloni luni. 

O tinuta all white cu pantaloni cu talie inalta si topul cu umeri supradimensionati care este printre piesele mele preferata din garderoba de vara. 

Nu uitati ca ne vedem si pe Instagram <3 p="">

#SandrabTRAVEL























 Outfit:
Hat// Zara(old)
Top// H&M
Trousers// Zara
Shoes// Kurt Geiger 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.