Tinuta de vara: pantaloni albi, poseta de rafie, palarie si un trench de in

1 comment







In sfarsit soarele si-a facut simtita prezenta dupa cateva saptamani de ploaie si prea putine zile in care am mai vazut soarele. Inca nu am avut curajul sa ies cu haine mai subtiri dar totusi, am ales o perechi de pantaloni albi din in, cu talie inalta si un croi super lejer. 

Camasa din tinuta de astazi este din garderoba mamei, de cand era ea de varsta mea, deci este o bijuterie vintage cu adevarat pretioasa. Am purtat cu acest coat din in pe care l-am cumparat anul trecut si care este o piesa esentiala in garderoba de primavara-vara 2019. Fibrele naturale, materialele si print-urile inspirate din natura sunt must have. Este comod, are un croi lejer iar detaliile de la mansete il transforma intr-o piesa super stylish. 

Poseta Kurt Geiger Kensington din rafie este in topul meu cu cele mai cool genti pentru vara aceasta. Desi este varianta mini sa stiti ca este incapatoare, este foarte bine lucrata si arata foarte stylish in multe tinute: cu tocuri sau nu, cu o rochie sau o salopeta, o sa scoata din anonimat orice tinuta datorita detaliilor si design-ului.

Nu putea sa lipseasca palaria si o pereche de cercei cu accente aurii, in ton cu poseta. 
Astept cu nerabdare sa vina calduraaaaaa, sa pot purta mai multe rochii si fuste (promit ca revin cu mai multe tinute cu rochii si fuste) :)

Hugs,

Sandra 























Outfit:

Hat// Stradivarius (old)
Coat// Stradivarius (last year)
Shirt// from my mom 
Trousers// Reserved 
Shoes// Pull&Bear (last year)
Earrings// H&M 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Ce frumoasa esti tu in alb si bej si tonurile de maro din postarile mai vechi, dar trebuie sa recunosc ca tare pretentios mi se pare inul ca e greu de calcat. Poseta e superba :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.