Adidasii NIKE AIR Max 270 intr-o tinuta alb-negru

Leave a Comment








De fiecare data cand ajunge in garderoba mea o pereche noua de incaltaminte abia astept sa o integrez in cat mai multe tinute. De data aceasta vorbim despre cei mai comozi adidasi care au ajuns de curand in dressing-ul meu si anume NIKE AIR MAX 270 in combinatia alb-negru. 

Am vazut pentru prima data acesti adidasi online si nu ma puteam decide daca ii vreau in variata colorata sau pe alb-negru. Imi placea super mult dar parca ii voiam si pe cei colorati si pe cei alb-negru.  Lucrurile s-au schimbat cand am ajuns in magazinul TEZYO si i-am probat. Aveam in minte sa probez alta pereche dar mare mi-a fost bucuria sa vad ca ii aveau si pe acestia in marimea potrivita pentru mine.

I-am probat si pur si simplu am zis: ASTIA SUNT PERFECTI! Sunt extrem de comozi, arata super bine in picioare si se potrivesc cu foarte multe piese vestimentare.
Desi este o pereche de incaltaminte sport, prima tinuta care mi-a venit in minte a fost o tinuta in care port un costum si acesti adidasi. 
Nu a iesit o tinuta chiar cu costum, insa am ales o pereche de pantaloni negru, un crop top si jacheta de piele. 
In ceea ce priveste marimea, va recomand sa alegeti cu o jumatate de numar mai mari decat marimea voastra obisnuita. Eu port in mod obisnuit marimea 38 dar am ales marimea 38,5 si sunt PERFECTI. Au un calapod mai mic si sunt putin mai ingusti in fata de aceea este nevoie de un numar putin mai mare. 

Trebuie sa recunosc ca am fost norocoasa si i-am gasit la TEZYO fix in perioada reducerilor asa ca nu putea pleca acasa fara ei :) 

Geanta shopper bag KURT GEIGER este una dintre cele mai bune alegeri din ultima vreme. Cautam de multa vreme o geanta shopper bag- incapatoare, comoda, sa o pot purta lejer pe umar, sa incapa in ea tot ce am nevoie, inclusiv aparatul foto, o carte, bateria externa si mini-kitul cu produse esential pentru retusul machiajului, mai ales atunci cand calatoresc. 

Aceasta este din piele naturala si e super comoda. Partea super faina este ca o gasiti in mai multe nuante, toate din piele. 

Cam asa arata o tinuta confortabila pentru mine, o tinuta in care as putea sa stau de dimineata pana seara fara nicio problema :) 

Hugs,




















Outfit:

Shoes// Nike from TEZYO.RO
Hat// H&M
Jacket// Zara
Top//Zara
Trousers// Zara 








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.