MUST HAVE: geanta SHOPPER BAG Kurt Geiger si blugii LEVI'S

Leave a Comment







Stiti tinutele acelea de carora le spunem "uniforma"? Exact asa arata uniforma mea, tinuta de pe care as putea sa o port zi de zi si de care nu m-as plictisi niciodata. 

Trei piese esentiale: 
  • un sacou supradimensionat, daca gasiti unul vintage sau din SH este perfect, daca nu, imprumutati unul din garderoba sotului, iubitului :) 
  • o pereche de jeansi Levi's cu un croi clasic, drept, care nu se demodeaza niciodata sau perechea voastra preferata de jeansi
  • o pereche de sneakersi sau cea mai comoda pereche de incaltaminte din garderoba

Sunt de parere ca niciodata nu avem prea multe tricouri albe in garderoba, asadar un tricou basic, alb, va arata bine indiferent de restul pieselor pe care le integrezi in tinuta.  Eu am ales o pereche de tenisi Levi's pentru aceasta tinuta dar ar fi aratat super bine si cu o pereche de loafers albi sau chiar cu  pereche de sandale cu toc. 

Geanta Kurt Geiger - shopper bag-ul perfect, este ideala pentru cele care au mereu multe lucruri de purtat in geanta sau chiar pentru mamici, asta pentru ca o puteti purta pe umar si este foarte confortabila. 

Nu uitati accesoriile si ochelarii de soare, sa speram ca iese si soarele pana la toamna :)) 
Asa arata tinuta-uniforma in viziunea mea, acea tinuta in care ma simt extrem de confortabil si pe care as purta-o de dimineata pana seara. 

Hugs,
Sandra 














Outfit:

Sunglasses// Stradivarius
Blazer//Vintage
Top// Parfois
Jeans// LEVI'S
Shoes// LEVI'S






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.