Tinuta lejera de weekend: trench coat, Loafers Burberry si Levi's Jeans

Leave a Comment









Trebuie sa recunosc faptul ca sunt un #TrenchLover declarat si daca as putea as purta doar trench-uri si nici o alta jacheta :) Mi se pare ca nimic nu se compara cu felul in care completeaza un trench tinuta: este super cool, elegant, un mix perfect de feminin si masculin, in plus, se potriveste cu absolut orice!

In weekend-ul petrecut in Budapesta cu fetele, btw, a fost un weekend pe cinste si abia asteptam sa repetam experienta, am purtat tinute lejere si super comfy. 
Trench-ul verde olive l-am cumparat de la Zara, la reducere, si culmea este ca am gasit marimea mea. Am fost norocoasa! L-am purtat cu un tricou basic tot intr-o nuanta neutra, cu un hoodie si o pereche de jeans Levi's pe care ii ador. 

Atunci cand calatoresc nu iau aproape niciodata incaltaminte cu toc in bagaj sau daca iau, sunt cu siguranta kitten heels :)   Asadar, am completat tinuta cu o pereche de loafers Burberry care sunt extrem de confortabili si parteneri perfecti la plimbari lungi. 

Poseta Kurt Geiger a ramas punctul central al tinutei si asta pentru ca este o adevarata bijuterie. Este din piele naturala iar detaliile de pe partea frontala dar si cele de pe maner, o transforma intr-o adevarata piesa statement care va transforma orice tinuta banala intr-un super cool. 

Nu uitati ca ne vedem si pe Instagram @sandrabendre

Hugs,
Sandra 

















 Outfit:

Trench coat// Zara
Jeans// Levi's
Loafers// Burberry 
Tshirt// Zara 
Hoodie// H&M 







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.