BEAUTY NEWS: ADIO CELULITA! Si zic pe bune! Am descoperit MAGIA care ma scapa de celulita

Leave a Comment







In fiecare an, odata cu venirea primaverii, imi dau seama ca maine-poimaine voi purta pantaloni scurti, fuste si rochii, asadar imi doresc ca picioarele mele sa arate bine si in primul rand eu sa ma simt bine in pielea mea. 

Oh-nooo! Eu sunt una dintre acele persoane care ARE CELULITA! Semn ca iarna a trecut, ca am hibernat si am mancat...multe bunatati :))

Ce este CELULITA?

"Celulita este o alterare a tesutului conjunctiv ca urmare a acumularii grasimii in adipocite si are ca urmare imbatranirea tesutului prin actiunea glucozei asupra fibrelor de colagen si elastina, tulburari la nivelul circulatiei limfatice si sanguine, care favorizeaza retentia de apa si toxine. "

Dupa cum bine stiti, unele femei au mai multa celulita, altele sunt mai norocoase si nu au atat de multa. 

Trebuie sa recunosc ca am facut o mica pauza de la sport, masaj anticelulitic si mancat healthy si asta isi spune cuvantul. Nu as putea spune ca sunt printre acele femei care au o celulita foarte vizibila si nici nu e acel tip de celulita cu gropite. 

Pentru ca imi doresc sa ma simt bine in pielea mea si acest aspect este important, m-am pus pe treaba.

5 pasi ESENTIALI pe care ii fac eu pentru a scapa de celulita: 

  1. HIDRATARE!
  2. Reduc pe cat posibil alimentele procesate, cele cu zahar sau sare si cele cu multe calorii :)
  3. Masaj ANTICELULITIC- merg la masaj anticelulitic de peste 4 ani in acelasi loc - BIOSENSES Healthcare Center Cluj. 
  4. Sport! Sportul este extreeeem de important cand vine vorba de felul in care aratam si implicit de celulita. 
  5. Produsele pentru ingriirea corpului cu efect anticelulitic.  
In articolul de astazi vreau sa va prezint produsele pentru ingrijirea corpului pe care le folosesc si care sunt special concepute pentru a lupta impotriva celulitei. 

Am testat de-a lungul timpului mai multe produse anticelulita si nu pot sa spun ca m-au dat pe spate sau ca am vazut efecte foarte vizibile. Pielea intr-adevar era mai hidratata, mai ferma si mai uniforma dar in profunzime inca se simtea celulita.

Produsele pe care le folosesc acum si de care sunt extreeeem de incantata, sunt cele de la COLLISTAR.

Efectele nu intarzie sa apara dar trebuie sa va spun ceva: NICIUN PRODUS NU DA REZULTATE daca nu il folositi ZILNIC, daca nu sunteti atente la ce mancati, daca nu va hidratati si daca nu faceti macar putina miscare. Iar daca sunteti atente la acest aspect si mai faceti si masaj, va garantez ca va luati adio de la celulita :)

In cazul meu functioneaza extraordinar!




Primul produs este aceasta: 

Anticellulite Draining Gel-Mud - COLLISTAR 


Aceasta crema-gel este un produs cu efect de drenaj si detoxifiere, actionand atat asupra celulitei cat si asupra fluxului limfatic. 
Are o textura racoritoare, de gel, care se absoare foare repede in piele si nu ramane lipicioasa sau uleioasa. Eu o aplic in fiecare dimineata si inainte sa merg la sala prin masaj usor pe coapse, abdomen si ocazional pe brate. 
Are un miros fresh iar eu o aplic si o las sa actioneze pe tot parcursul zilei. 

"O inovatie absoluta in domeniul cosmetic. Tehnologia Slim-Drone®, un ingredient activ care, asemenea unei drone, actioneaza direct asupra celulelor adipoase."






Fara exceptie, in fiecare seara inainte de culcare aplic acest superconcentrat anticelulitic. 

Anticellulite Slimming Superconcentrate Night With Cell-Nocturne System® And Sea Salt - COLLISTAR 


Daca vreodata ar trebui sa spun care este produsul anticelulitic care m-a dat pe spate, cu siguranta acest superconcentrat este raspunsul. 
Efectiv sunt uimita de efectele acestui produs si nici macar nu am ajuns la jumatatea sticlutei :) 
Este primul produs anticelulitic pe care l-am folosit si a dat rezultate vizibile din prima saptamana. Repet, nu uitati de hidratare, masaj( chiar daca va faceti voi acasa) + putina miscare. 

"O formula superconcentrata care asigura actiune dubla intr-un singur produs: actiune drenanta si actiune de lipo-reducere. Formula exclusiva este capabila sa actioneze pe parcursul noptii in conformitate cu un sistem de actiune precis."
Este un serum o cu o textura diferita de toate cele pe care le-am incercat pana acum. Se absoare foarte repede in piele, mult mai repede decat cele doua creme si miroase a mare, a vacanta, fresh si racoritor. 
Imi place foarte tare si faptul ca are o pipeta care ma ajuta sa dozez foarte bine produsul. Il aplic fara exceptie in fiecare seara pe picioare, abdomen si brate, inainte de culcare si il las sa actioneze peste noapte.





Va spuneam ca nicio crema nu face magie daca nu avem grija si la alte aspecte iar voi stiti deja ca eu merg regulat si la masaj anticelulitic dar si la drenaj la limfatic.

Incerc sa ajung de doua ori pe saptamana la masaj anticelulitic si vreau sa va spun ca in perioada in care mergeam regulat( inainte sa fac aceasta pauza) nu aveam celulita sau cel putin nu aveam acel aspect de coaja de portocala. 

CORPO PERFFETO CREME THERMALE - COLLISTAR 


Masajul anticelulitic il fac cu aceasta crema si este perfectaaaaaa in primul rand pentru ca are o textura ideala pentru masajul anticelulitic iar in al doilea rand pentru ca are pompita si este foarte usor  de dozat produsul si igienic.

Are o textura de crema, usoara si hidratanta dar nu ramane uleioasa insa dupa masajul anticelulitic eu fac dus pentru ca se aduna putin crema ca o radiera dar nu deranjant. M-am obisnuit sa fac dus si acesta este ritualul :) 

Dintre toate cele trei produse, aceasta crema miroase cel mai bine. O ador! Atat eu cat si Andra si Dani de la masaj. 

Ion-osmotic, revitalizare (apă termală )
Slăbire (extract din cafea, iederă, portocală amară, castan sălbatic )
Stimulează drenajul, elasticizează (extract din alge marine)
Emollient, netezire (ulei din nucă de Macadamia, piersică & caisă)
Stimulează micro-circulația (uleiuri esențiale din lămâi și portocal)

Abia astept sa revin cu parerea mea dupa ce termin de consumat aceste produse si sa va arat si cum se prezinta celulita mea :)

Pana atunci, produsele acestea le gasiti la SEPHORA si DOUGLAS.

Daca ati testat si voi aceste produse, astept cu drag sa-mi spuneti cum vi s-au parut si daca au avut efect in cazul vostru. 

Hugs,
Sandra 








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.