O zi de iarna ca-n povesti la BELIS

1 comment








Nimic nu se compara cu un peisaj de iarna la munte, cu nametii care depasesc 1 metru inaltime si cu brazii incarcati cu zapada. O duminica in care bucuria inseamna iarna, zapada, mancare traditionala, o cabana la munte si entuziasmul meu declarat de zambetul pana la urechi. 

La Pensiunea Colt de Rai de la Belis gasesti de toate: gazde primitoare, cel mai bun ceai de vanilie, mancare traditionala si doi catei lipiciosi si iubibili.  E a doua oara cand ajungem aici. Prima data am fost vara si am ramas un weekend. camerele sunt superbe, e foarte curat iar mancarea super bunaaaaa. Mi-a fost dor de zapada pufoasa si peisaje de basm, asadar am ajuns tot la Belis dar iarna. 

Drumul a fost o provocare pentru ca nu era curatat aproape deloc iar pe anumite portiuni deloc dar nu am intampinat probleme. Pana sa ajungeti la Colt de Rai puteti admira cele mai frumoase tablouri de iarna. 
A fost frigut dar vorba aia: m-am calit! Am facut cateva poze, m-am jucat cu cateii si m-am bucurat de iarna in toata splendoarea ei. 

Am ales teddy coat-ul de la Levi's care imi place la nebunie: cool & calduros. De altfel, toate piesele pe care le port sunt LEVI'S si le gasiti online sau in magazinul LEVI'S din VIVO Cluj. 

Hugs,

S

















Outfit:

Full outfit // LEVI'S - in CLUJ magazinul Levi's il gasiti in VIVO Shopping Cluj.
Boots - DR.MARTENS


Puteti cumpara piesele din aceasta tinuta daca faceti click mai jos - FREE SHIPPING. 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Highly descriptive blog, I enjoyed that bit. Will there be a part 2?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.