Cocktail party la PARIS si Noul Parfum BELLA by NINA RICCI

1 comment






Imi amintesc vacantele in care ma bucuram de frumusetea oraselor desi nu intelegeam mare lucru, cadourile primite de la prieteni pe 17 aprilie in fiecare an si scrisorile lasate ascunse prin vreun caiet dupa ora de mate, semnate anonim. Imi amintesc perfect faptul ca imi personalizam singura hainele si imi placea mereu sa fiu "altfel". Parfumul locurilor si al oamenilor imi raman mereu impregnate si pastreaza cele mai frumoase amintiri. 

Era in forma de mar, rosu ca focul si mirosea atat de bine incat nici nu indrazneam sa il folosesc zilnic pentru ca pe buna dreptate, fiecare picatura era calculata. Nina by Nina Ricci este primul meu parfum de brand pe care l-am primit cadou undeva pe la inceputul liceului. Imi amintesc perfect faptul ca vara mirosea atat de diferit pe piele incat m-am indragostit iremediabil de notele fructat-florale si l-am recumparat de nenumarate ori. 

Nina este unul dintre delicioasele mere Nina Ricci Parfums - Les Belles de Nina 

Amintirile si povestile parfumate devin realitate daca credeti cu adevarat in ele. Saptamana trecuta am avut ocazia sa fiu unul dintre invitatii care au luat parte la cocktail-party-ul Nina Ricci din Paris alaturi de alti bloggeri, jurnalisti si vedete din intreaga lume- OMG! Nici acum nu-mi vine sa cred si trebuie sa recunosc ca ma simt cu adevarat norocoasa. 

Nina Ricci Parfums tocmai a lansat un nou parfum din seria Les Belles de Nina si anume BELLA marul verde. 

Les Jardins du Lycée Victor Duruy a fost locatia perfecta pentru lansarea noului parfum, cu un aer fresh inspirat din natura si touch-ul parisian, gradina imensa a mirosit a Bella, a rasunat de muzica live si a fost cuprinsa de multa voie buna. 

Parfumul BELLA m-a cucerit iremediabil datorita notelor de rubarba dulce, mandarina,magnolie, jeleu de trandafir, vanilie, iasomie si mosc alb, un amestesc feminin, jucaus si fresh ambalat in clasica sticluta in forma de mar, care de data aceasta este verde si vine decorata cu o bijuterie in forma de buburuza. 

Cele 24 de ore petrecute la Paris m-au transpus in perfect in povestea celor trei parfumuri Nina Ricci- Luna, Nina si Bella si m-au purtat prin cele mai frumoase coltisoare si pe cele mai vibrante stradute.

Sunt fericita si recunoscatoare ca am trait povestea #PrincessLife alaturi de Nina Ricci tocmai la Paris. 

Apropo, parfumurile le gasiti in  Magazinele DOUGLAS, MARIONNAUD, KENDRA SI SEPHORA.


Bisous,


























Outfit:

Dress// NISSA - Here
Shoes// Bershka
Earrings// Zara 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I am
    waiting for your next write ups thanks once again.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.