Se mai poarta treningul?

1 comment






Buna intrebare! Chiar m-a intrebat cineva nu de multa de vreme ce parere am despre trening si daca se mai poarta. Am inceput sa zambesc si primul lucru care mi-a venit in minte a fost sa zic: Daca ma intrebai asta in urma cu 1-2 ani cred ca faceam ochii mari si ziceam un NU cat China de mare. 
Norocul face ca intrebarea a venit in 2018 cand perceptiile mele despre anumite piese si mix-uri vestimentare s-a mai schimbat, cum de altfel este si firesc. 

Oamenii evolueaza atat din punct de vedere intelectual cat si din punct de vedere al simtului estetic sau cel putin asa se presupune ca de-a lungul anilor iti definesti oarecum stilul vestimentar, cam ai habar ce iti place si ce nu, ce te avantajeaza si ce nu te avantajeaza dar si care sunt hainele care te reprezinta.  Ca daca esti o persoana careia ii place munca de birou si mediul care cere un anumit dress code, va fi destul de ciudat sa apari in jeansi evazati, cu cizme cowboy si o vesta din piele intoarsa de inspiratie western. 

Mie imi plac combinatiile vestimentare usor atipice dar recunosc ca ma simt confortabil si intr-o tinuta super basic. Imi place sa pun laolalta elemente cu un usor aer glam cu elemente sport sau sa accesorizez o tinuta sport cu bijuterii sau cu o pereche de pantofi cu toc.

Si da, treningul se mai poarta si este una dintre tendintele pe care le-au abordat si marile case de moda.  Asa cum ziceam, treningul este acea piesa vestimentara care a reintrat in garderoba mea si pe care o port in diferite combinatii. 

De data aceasta am ales cea mai banala si simpla ecuatie: trening + adidasi + jacheta din denim si o sapca rosie, ca sa comdimentez intreaga tinuta. Jacheta din denim este de la raionul pentru barbatori, tocmai pentru ca voiam sa fie oversized si sa aiba acest aspect lejer. 

Treningul gri m-a cucerit in primul rand pentru ca are un croi lejer, pantalonii au buzunare si bluza are umerii cazuti- ador acest detaliu! Partea faina atunci cand va achizitionati un trening sau un costum este ca puteti purta piesele atat impreuna cat si separat. 

Am ales o pereche de adidasi cu detalii - perle, tinte si stelute aplicate. Sunt unii dintre cei mai comozi si cool adidasi din garderoba mea. 

Voi ce ziceti- Da sau Nu pentru revenirea treningului in tendinte? 











Outfit:

Cap// H&M
Trening// HERE
Denim jacket// C&A
Trainers// HERE
Bag// HERE




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Iti sta super bine cu parul lasat asa liber. Also, imi place enorm ce ai facut cu sireturile; nu am mai vazut asta pana acum si arata fain.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.