Jeansii evazati intr-o tinuta boho chic

2 comments





Una dintre regulilele pe care le aplic in zile in care nu am inspiratie pentru tinute este aceea a print-urilor. Chiar daca aleg o tinuta cu piese basic, mizez pe puterea printului si fie aleg un cardigan cu print aztec cum este cel din tinuta de astazi, o pereche de pantaloni cu print geometric sau o camasa cu print floral. 

Imprimeurile si texturile ofera dinamica intregii tinute si o transforma foarte usor intr-o tinuta diferita. Jeansii evazati sunt ideali chiar si in tinutele smart casual, cu mentiunea ca ei nu trebuie sa fie cu taieturi sau cu accesorii. 

Imi era dor sa port jeansii acestia care ma duc cu gandul la festival, ei fiind piesa centrala de la care am inceput sa construiesc tinuta. Am ales tricoul cu un croi relaxat intr-o nuanta superba de caramiziu si cardiganul cu print aztec si croi usor oversized. 

Geanta si palaria le-am gasit la Parfois, in Iulius Mall Cluj si m-am indragostit de cum am intrat in magazin. Partea super faina la geanta asta e faptul ca poarte fi purtat pe foua fete: cea maro pe care am purtat-o eu si cea gri, partea din interior. 

Am adaugat cerceii rotunzi, v-am spus despre pasiunea mea recenta despre cercei, asadar o sa ma tot vedeti purtand cercei in urmatoarea perioada :)

Cureaua de inspiratie western a completat look-ul cu un usor aer de festival.

Sa vina vara!

Abia astept sa ne vedem la cele mai cool festivaluri ale verii. 

Hugs,
S









Outfit:
Hat// Parfois
Cardigan// Zara
Jeans// Zara
Tshirt//Zara
Boots// Stradivarius
Bag// Parfois
Earrings// H&M 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. You are such an inspiration! 💕

    ReplyDelete
    Replies
    1. O adevarata inspiratie ca intotdeauna, intr-adevar. Imi plac la nebunie culoare blugilor. Keep it up, girl!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.