Paltonul roz cu dungi intr-o tinuta lejera de zi

2 comments





Cat inca vremea isi face de cap iar schimbarile de temperatura se simt brusc de la o zi la alta, eu nu m-am incumetat sa fac curatenia de primavara in dressing si inca ma bucur de anumite piese pentru sezonul rece, cum este si acest palton roz cu dungi. 

Mi-a placut mult nuanta de roz si faptul ca are cordon in talie. Materialul este moale si se aseaza foarte bine iar lungimea lui este perfecta. Desi arata foarte bine si intr-o tinuta mai feminina, eu l-am purtat cu o pereche de skinny jeans negri si cu un tricou basic alb cu logo. 

Voi stiti ca nu-mi place sa ma imbrac si tocmai de aceea inca ma mai bucur de paltonul acesta, pot lua lejer un tricou si paltonul peste ca sa fiu sigura ca nu mi-e frig :) 

Tenisii Vans sunt cei mai purtati din garderoba mea in ultima vreme si cred ca i-ati vazut integrati intr-o gramada de tinute. 

Apropo, paltonul l-am comandat online de pe www.NA-KD.com si am ales marimea mea obisnuita, adica 36. Comanda a venit foarte repede, prin DHL direct la adresa. 

Daca va place orice produse de pe site-ul lor, puteti sa le achizitionati cu -20% REDUCERE daca folositi codul sandra20ro. 

Spor la shopping! 











Outfit:

Hat// H&M
Coat// HERE
Jeans// Zara
Trainers// VANS 
Tshirt// Zara




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Cool outfit and very nice coat!

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2018/03/11/relaxing-week-end-in-spa/

    ReplyDelete
  2. OMG Cat de dragut este! Mi-am dat si eu comanda la unul, chiar imi place la nebunie :O

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.