O altfel de tinuta pentru birou

Leave a Comment






Tinuta pentru birou mi s-a parut intotdeauna o provocare atat pentru femei cat si pentru barbati. De cele mai multe ori atunci cand ne gandim la tinuta pe care o purtam la birou, ne vin in minte tinute rigide, camasa, sacou, costume, fuste conice si prea putine accesorii. 

Nu mai zic de pantofi, pentru ca majoritatea femeilor aleg modelele clasice de pantofi si nu indraznesc sa adauge putina culoare in tinuta lor de birou.
In cazul in care nu aveti un dress code prestabilit, sunteti norocoase! Totusi, chiar daca nu aveti un dress code pe care trebuie sa il respectati, tinuta office nu poate sa fie prea extravaganta, in culori stridente sau cu prea multe accesorii. 

Eu am ales un costum in nuante de rosu si bleumarin, sacoul cu doua randuri de nasturi este foarte confortabil si usor de integrat si in alte tinute. Am renuntat dupa cum vedeti la alb-negru si culori neutre, adaugand putina culoare si nu orice culoare: ROSU. 

Am inlocuit camasa alba cu un tricou basic alb, cu un croi lejer si am adaugat accesorii: cerceii aurii care au o dimensiune medie si esarfa cu print pe care am innodat-o in jurul cozii, lasand-o sa cada usor dezordonat. 

Nu am ales nici balerini, nici pantofi stiletto si nici oxford shoes, ci o pereche de botine pana desupra gleznei, accesorizate cu catarame. Tocul mic le transforma intr-o pereche de botine perfecte pentru a le purta chiar si in zilele in care stim ca vom parcurge kilometri pe jos. 

Nu uitati ca accesoriile si piesele vestimentare cu print va pot transforma orice tinuta banala intr-una cool & stylish. 







Outfit:

Blazer// HERE - 20% OFF with the code: sandra20ro
T-shirt// Zara
Earrings// H&M
Trousers// HERE -  20% OFF with the code: sandra20ro 
Red boots// HERE - on sale 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.