Momentul meu de relaxare are parfum de Cocos si Bujori

2 comments





Diminetile in care pot opri alarma si mai pot lenevi in pat pana aproape la pranz, in pijama si ascunsa sub plapuma, sunt diminetile mele preferate. Imi era dor sa ma trezeasca vreo raza de soare aproape lipita de fata, inainte sa aud orice miscare prin casa. 
Sunt matinala si foarte rar se intampla sa reprogramez alarma, insa atunci cand pot sa o opresc si sa mai lenevesc in pat este exact acel moment de relaxare care nu se compara cu nimic.

Am fost invitata sa testez noile balsamuri de rufe Silan cu efect de relaxare si inspiratie pentru simturi, sa imi acord un moment de rasfat intr-o zi aglomerata din saptamana.  Am acceptat provocarea si m-am indragostit de parfumul inspirat din natura al noilor balsamuri.

De obicei imi fac un ceai de menta sau ghimbir, rasfoiesc reviste sau citesc si intotdeauna sunt atenta ca atmosfera din dormitor sa fie una relaxanta, cu un parfum usor, fresh si care sa ma bine dispuna. 

Pentru mine parfumul lenjeriei de pat este foarte important si face parte din rutina mea de relaxare. Aleg lenjeria de pat in functie de starea de spirit iar cea florala, delicata si feminina este una dintre preferatele mele. Ma duce cu gandul la un camp cu flori, la parfumuri inspirate din natura, din petalele florilor si ma imbie la relaxare all day long. 

 Iubesc bujorii iar cand perna mea si toata camera e invaluita in parfumul lor pot sa spun ca am descoperit magia iar aceasta este noul Silan Aromatherpay Peony & White Tea. Notele inspirate din natura si mix-ul fresh de Bujori si Ceai Alb parfumeaza intreaga camera si sunt o adevarata relaxare pentru simturi. 

Pentru cei pasionati de parfumuri si atenti la aceste detalii, noul Silan Peony & White Tea va fi dragoste la prima "intalnire":) E relaxant, feminin si fresh. 

Cand vine vorba despre texturi si materiale, despre confort si energie, primele lucruri care imi vin in minte sunt pijamaua si echipamentul pentru sport. 

Iubesc hainele si recunosc ca ma atasez de lucruri in general, adasar am mereu mare grija de ele. Tututor ne plac materialele pretioase, alegem haine in care ne simtim confortabil si investim in piese de care nu ne vine sa ne mai despartim. Felul in care avem grija de acestea si produsele cu care le spalam sunt foarte importante pentru ca ele sa se pastreze in cea mai buna conditie o lunga perioada de timp.

Ador ca pijamaua mea sa miroasa mereu bine pentru ca sincer dorm mult mai bine, ma relaxez si imi da o stare de bine. Imi place ca mirosul sa persiste si pentru asta aroma mea preferata este Coconut Water & Minerals deoarece este delicat, parfumul persista pe haine si miroase deliciosssss. 

 Daca tot vorbeam despre sport, imi iau o pauza de relaxare si fug sa fac cateva exercitii de yoga, stretching si relaxare acasa pentru ca febra musculara imi da batai de cap :)

Si pentru ca Silan se pricepe cel mai bine la momentele de rasfat si relaxare, am o surpriza pentru voi si anume:



Toate detaliile despre concurs si cum va puteti inscrie, le gasiti pe www.armoniasimturilor.ro

Promotia se deruleaza in Carrefour in perioada 8-21 martie 2018. 

Bafta!






 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Și eu iubesc aceleași arome :-) Cocosul este aroma favorită din totdeauna iar o cană de ceai de mentă cu lămâie și puțin ghimbir face parte din rutina mea de relaxare. Te pup

    ReplyDelete
  2. Wow, like many women at all. I'm the one who likes

    จีคลับ

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.