Tonuri neutre intr-o tinuta de zi

2 comments






Cea mai confortabila piesa vestimentara de zi cu zi sunt jeansi sau cel putin eu ma simt cel mai bine atunci cand port jeansi. Sunt usor de purtat si de asortat, nu se sifoneaza, ii poti purta si cu tocuri dar si cu bocanci si of course, sunt super cool.

Cautam de multa vreme o caciula si un palton in aceasta nuanta si in sfarsit le-am gasit. Paltonul l-am gasit la reducere, culmea, cu doar 99 lei si zic culmea pentru ca de obicei genul acesta de piese vestimentare/paltoane se vand cel mai repede.

 Caciula am gasit-o la sectiunea pentru barbati de la H&M pentru ca trebuie sa recunoastem, ei au cele mai cool caciuli si mai ales cele mai cute sosete. Apropo, daca sunteti in cautare de sosete roz, cu donuts, cu tot felul de print-uri super funny, le gasiti la sectiunea pentru barbati de la H&M :) 

Botinele le-am comandat online de pe Asos - le gasiti AICI la reducere.  Sunt foarte comode, marimile corespund iar transportul este GRATUIT. Mie imi vin comenzile acasa, prin curier. 

In ultimele zile CONFORTABIL a fost cuvantul care a descris outfit-urile mele si apropo, imi plac mult tonurile neutre si sunt in cautarea celor mai faine piese in aceste nuante. 













Outfit:

Beanie// H&M men
Coat// Pull&Bear
Jumper// Zara
Jeans//Zara
Boots// Asos
Bag// Pinko 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Top winter outfit with great booties ;)

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2018/01/27/classic-is-eternal/

    ReplyDelete
  2. Foarte faine fotografiile si outfit-ul ales! Imi place tare mult nuanta de culoare :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.