De cate ori pe an sarbatorim Valentine's Day?

2 comments






Exact cu intrebarea asta m-am trezit in gand. Asta in timp ce am deschis Instagramul si m-am acoperit in inimioare si dulcegarii. Frumos, foarte frumos! Dar de ce nu se intampla Valentine's Day mai des? 
De ce uitam sa pretuim, sa daruim, sa gandim despre suflet si inima dar mai ales sa iubim si in restul de 364 de zile? 

Acum sunt de fapt doua motive si doua momente in care trebuie sa iti spargi pusculita sa ii cumperi cadouri, flori, inimioare si ceva rosu- Valentine's Day si Dragobetele. Unii sarbatoresc, altii nu. Eu ma aflu la mijloc. Le sarbatoresc dar le sarbatoresc mai des, adica vreo 365 de zile pe an chiar daca nu caut sa pregatesc mereu surprize cu si despre VDay, chiar daca nu stau la coada sa cumpar o cana cu Te Iubesc sau cu vreo inimioara rosie.

Eram ieri la sala, ma gandeam la faptul ca astazi va fi nebunie peste tot, la florarii, la restaurante, la shopping de tot ce e rosu si ma gandeam ca cel mai important din toata treaba asta este ca gesturile sa conteze, sa facem noi ca gesturile sa se simta si sa conteze, sa transmita emotie. Pentru ca degeaba te duci acasa cu un buchet imens de flori sau cu ce stii ca isi doreste el cel mai mult daca in loc de o imbratisare ii trantesti un "Uite, ti-am luat o surpriza de Valentine's Day" 

Nu sunt impotriva zilei de Valentine's Day, nu sarbatoresc in mod special aceasta zi dar ma bucura ca oamenii gasesc o zi in care sa simta mai profund, sa isi dedice timp si sa pretuiasca momentele. Surprinde-l pe cel de langa tine cu emotie. 


Pana la urma, iubirea tine doar de Valentine's Day?











Outfit:

Beret// H&M
Top// Missguided
Skirt// H&M
Shoes// Zara 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. What a stylish and chic valentines day look!

    x
    Shloka
    http://www.thesilksneaker.com

    ReplyDelete
  2. Ce dragutttt este outfitul! Ti se potriveste super bine! 10/10

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.