Cu abdomenul la vedere - cum purtam crop topul?

4 comments








E vara iar magazinele si site-urile sunt pline de topuri care mai de care mai transparente, mai colorate, cu tot felul de aplicatii sau scurte, adica acel CROP TOP cum ii spune toata lumea. Mi se pare o adevarata provocare sa ne aratam abdomenul mai ales atunci cand iti place sa si mananci, EU, EU, EU! :)

Cand imi amintesc ca eram clasa a 7-a si purtam crop top si pantofi kitten heel, abia ma mutasem dintr-un orasel mic in Oradea, nu cunosteam pe nimeni si nici nu prea avusesem prea multe optiuni de a fi la moda pentru ca in orasul in care locuiam nu erau foarte multe magazine, iar acum ma amuz penntru ca port acelasi model de bluza cu buricul la vedere.
Timpul zboara extrem de repede, moda se schimba parca mai repede decat trece timpul si realizez ca ea revine si asta se va intampla la infinit. Ideea este ca in tot acest timp noi trebuie sa ne modelam, sa ne dezvoltam simtul estetic, sa invatam sa alegem acele piese care ne avantajeaza silueta si ne ascund anumite zone ale corpului. Pe buna dreptate ca Moda trece, Stilul ramane! 

Personal imi place sa experimentez, sa aleg mix-uri vestimentare atipice si se intampla de foarte multe ori sa imi placa tinuta pe care o port iar atunci cand ma uit la poze sa realizez ca intr-adevar acea tinuta nu ma avantaja sau per ansamblu, piesele erau din filme total diferite. Nu vi se intampla si voua?

Cand si cum sa purtati crop top?

1. purtati crop top daca aveti un abdomen cat de cat lucrat sau cand burtica nu atarna peste pantaloni
2. nu purtati crop top daca aveti sanii foarte voluminosi pentru ca pe langa faptul ca vor parea de doua ori mai mari, riscati sa cadeti in extrema cealalta, a vulgaritaritatii
3. purtati crop top cu pantaloni si fuste cu talie inalta iar daca aveti bratele mai voluminoase, alegeti unul cu maneca lunga. 

Apropo, bluza crop cu maneca lunga pe care o port in aceasta tinuta sau orice alte piese, le puteti achizitiona cu 20% reducere daca folositi codul 'bendre20' de AICI












Outfit:

Jeans// Zara
Belt// Gucci



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Wow. Both outfit and shoes are looking good and adding a perfect look in your personality, making it more impressive.

    ReplyDelete
  2. Great cool outfit and chic at the same time ;)

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/07/13/the-french-touch/

    ReplyDelete
  3. hey,de unde sunt inelele? dar steluta din par?

    ReplyDelete
  4. Thank you for taking the time and sharing this information with us. It was indeed very helpful and insightful while being straight forward and to the point.
    http://www.mcdonaldsgutscheine.net/ | http://www.startlr.com/ | http://www.saludlimpia.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.