CREEPERS - cu gandul la concertele verii

2 comments





Nu stiu de ce dar adidasii astia - creepers cum sunt ei denumiti, ma duc cu gandul la festivalurile verii, la vara, la rock'n'roll si muzica buna. Asta probabil pentru ca ei chiar sunt inspirati din moda anilor '50 si a curentului rock'n'roll. 

Sunt extreeeeem de comozi si i-am purtat atat in variante mai rock, cat si in tinute mai feminine, cum este cea de astazi. Avea chef sa port fusta asta, nu cu tocuri, nu cu sandale, nu prea girly.  Mi-am pus basca Levi's in cap si am zis: Perfect! O sa se potriveasca la fix cu creepersii si o camasa alba oversized. 

Aveam chef sa ma plimb, sa "savurez" agitatia stradutelor din Cluj in plina luna iunie si am facut cea mai buna alegere cu adidasii astia. Camasa supradimensionata m-a protejat de caldura si a fost numai buna pe seara, cand deja adia un vant racoros. Va imaginati ce bun a fost cocktailul Hugo pe care l-am savurat exact in centru, am ras si am povestit cu Ioana o bucata buna de vreme. Nici nu mi-am dat seama cum a trecut dupa-amiaza de ieri. 

Am fost in the mood( cum ne place noua sa spunem), asa ca au iesit si pozele pe masura. Sunt printre pozele mele preferate din ultima perioada. 













 Outfit:

Cap// LEVIS
Belt// Gucci 
Shirt// Zara
Skirt// H&M




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.