Prima geaca din denim alb din garderoba mea arata cam asa

6 comments




Outfit:

Jacket// C&A
Top// outliers
Jeans// Zara
Shoes//shop HERE
Bag// shop HERE
Choker// H&M 
Watch// shop HERE



Nu stiu de ce dar niciodata nu mi-au placut gecile din denim. Imi amintesc ca eram in liceu si aproape toate colegele mele aveau o geaca din denim pe care o purtam in diferite tinute. Ba-mi placea, ba nu-mi placea. Cred ca atunci mi-am achizitionat prima geaca din denim, simpla, insa nu-mi amintesc sa o fi purtat prea mult, cred ca am cumparat-o mai mult din "curiozitate" pentru ca aproape toata lumea avea una in garderoba.

Pana nu demult nu aveam nicio geaca din denim in garderoba, demult insemnand aproximativ o luna cand fiind prin magazine am probat doua geci din denim la C&A, total aiurea, pentru ca voiam doar sa vad cum arata in combinatie cu tinuta pe care o aveam pe mine. Eram uimita de mine ca am zis pentru prima data: - WOW! Chiar arata fain si gecile din denim :) Mi-am imaginat direct tinute de vara cu o geaca din denim unde mai pun daca e si una din denim alb, asa cum este cea pe care o port eu astazi.  Mi-a placut atat de mult incat am luat-o acasa si mi-am mai luat una din denim clasic. 

Asadar, ta-daaam! Asa arata prima geaca din denim alb din garderoba mea. Cred ca voi abuza de ea vara aceasta, mai ales in serile racoroase de vara cand o pot purta chiar si peste o rochie maxi, cu pantaloni scurti sau cu o pereche de jeansi boyfriend. 

Imi plac stelutele,  mici, mari, pe haine, accesorii sau pe pantofi, tocmai de asta am ales acesti pantofi din piele cu stelute de la Diva Charms. Sunt din piele naturala, au o talpa foarte moale si sunt super usori, nici nu-i simt in picioare.  Partea buna este ca acest model de incaltaminte este ideala pentru orice sezon. Voi posta cateva look-uri diferite in care sa integrez aceeasi pereche de pantofi ca sa vedeti cat de versatili sunt, in ciuda texturii metalizate si stelelor decorative. 

Daca inca nu aveti un ceas pe negru printre accesorii, share-uiesc cu voi ultimul ceas pe care l-am achizitionat online si care imi place super mult. Mai am cateva ceasuri Cluse si arata impecabil chiar si acum. Acesta are o bratara metalica foarte fina pe care o poti ajusta chiar tu, acasa, fara niciun instrument :)  Pe al meu il gasiti AICI

Nu uitati ca ne vedem pe Snapchat si Instagram: @sandrabendre 






















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Foarte faina geaca! Come to think of it, n-am avut niciodata o geaca din denim alb, din denim bleu da am avut.
    Am acum in garderoba o geaca alba, dar e din material, e perfecta pentru zilele mai racoroase de vara.

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete
    Replies
    1. exact, sunt de aceeasi parere ca o geaca alba ne salveaza de multe ori :)

      Delete
  2. Ce frumoasa e geaca!

    http://strumfette.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  3. place tinuta,You look amazing !

    http://www.vladasworld.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.