Marti - prima zi FEERICA la Sibiu

1 comment




Dupa cum stiti deja, Feeric Fashion Week si-a mutata "casa" acasa, mai exact la Sibiu iar pana pe 24 iulie vor avea loc prezentari de moda in cateva dintre cele mai spectaculoase locatii din Sibiu. 
Imi era dor de Sibiu. De fiecare data cand ma intorc in Sibiu parca imi place tot mai mult. Parca fiecare loc are o noua poveste, e plin de amintiri, noi si vechi iar cladirile prind viata de fiecare data cand iau la pas stradutele din centru. 

Ba a fost soare, ba am stat cu inima-n dinti ca ne va ploua din nou. A fost perfect cat sa ne incepem ziua la Muzeul Brukenthal unde Mihaela Cirlugea a prezentat prima colectie a zilei. Colectia Mihaelei s-a remarcat prin detaliile pictate pe tesaturi dar si prin accesorii, precum voaletele. 

Ne-am indreptat apoi spre Gradina Zoologica din Sibiu. E drept ca nu am fost de multa vreme intr-o gradina zoologica. Va zic drept ca nu mi-a placut niciodata sa merg la gradina zoologica pentru ca imi este foarteee mila de acele animale tinute in captivitate. Nu, nu e de mine!

In schimb, mi-a placut curajul de alege contrastul dintre locatia propriu-zisa si frumusetea rochiilor create de Bianca Popp - designerul colectiei. Prezentarea a fost una cu adevarat "palpitanta" pentru ca a avut loc chiar in cusca leilor. Nu vreau sa ma gandesc ce era in gandul modelelor :)) 

V-am spus eu ca vremea a tinut cu noi si seara s-a incheiat cum se cuvine, cu prezentarea de costume de baie semnata Lise Charmel care a avut loc intr-o locatie superba - Restaurant Versailles Sibiu.  A fost o atmosfera relaxata, o locatie de vis si oameni faini. Vinul Mysterium de la Jidvei a completat perfect atmosfera si a incis spiritele in ciuda frigului care s-a lasat spre seara. 

Abia astept sa vad urmatoarele colectii!

Ne vedem pe Snapchat si Instagram: @sandrabendre 

MIHAELA CIRLUGEA 



BIANCA POPP


LISE CHARMEL



Pentru prima zi de Feeric la Sibiu am ales o tinuta lejera, cu accente colorate. Soarele mi-a dat curaj sa port o fusta din denim cu un croi in A si nasturi in fata pe care am gasit-o la C&A. Imi doream de multa vreme o fusta A line din denim dar abia acum am gasit una potrivita pentru mine si care sa imi placa. Am ales o camasa mai lunga iar fusta am lasat-o cu cativa nasturi deschisi. 




Pantofii comozi sunt aliatul perfect pentru zilele in care stiu ca voi merge mult pe jos, asadar i-am ales pe acestia supeeeeeer deliciosi de la Little Mistress, roozzz si cu aplicatii in partea din fata. 

Apropo, acum ii gasiti la reducere AICI



Elementul central al tinutei a fost Rucsacul MUSE semnat Andra Oprea. Din piele naturala, cu detalii foarte atent lucrate si cu aplicatii care te fac sa te indragostesti, acesta a fost accesoriul perfect pentru tinuta mea. Unde mai pun ca este si suficient de incapator astfel ca am reusit sa iau cu mine si pudra, rujul, bateria externa, niste bomboane si cateva zambete ascunse bine. 



Puteti cumpara orice geanta de pe andraoprea.com cu -20 RON reducere daca folositi codul: sandrax20 








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.