De la Fabrica Boromir la Palatul Brukenthal - FEERIC ziua 2

4 comments

Era miercuri si aveam impresia ca e sfarsit de sambata si asta cel mai probabil din cauza ca eram in Sibiu, in centrul Sibiului, undeva la ora pranzului cand s-a dat start-ul prezentarilor de moda in cea de-a doua zi FEERICa. 

Locatiile alese pentru cea de-a doua zi Feeric Fashion Week au fost un mix de istorie si industrial, contraste perfecte si dinamica, exact pentru a pune in valoare creatiile designerilor care au continuat sa ma uimeasca. Palatul Brukenthal din Avrig si Fabrica Boromir au fost doua dintre locatiile care au condimentat cea de-a doua zi. 

Imi era dor de o zi de vara pe stradutele inghesuite, pline de turisti care fotografiaza fiecare coltisor. De data aceasta pline de turisti care fotografiaza modelele defiland in Tunelul de pe strada Mitropoliei unde a avut loc primul show al zilei- RUMA ZAPATOS. Colectia de pantofi si genti s-a remarcat prin design-ul simplist, clasic si prin detaliile foarte fin lucrate. Toti pantofii fiind lucrati in colaborare cu un aurar. 



Cand esti intampinat cu turta dulce, jeleuri si grisine, cand miroase a dulciuri si stii ca vei sta acolo cateva zeci de minute pentru o prezentare poti doar sa spui ca nu vrei sa mai pleci :))

Gina Cas ne-a incantat privirile cu o colectie ale carei detalii mi-au placut la nebunie. Volumele si taieturile geometrice au dat dinamica intregii colectii iar paleta cromatica s-a rezumat la cateva culori.  Faptul ca au predominat pantalonii m-a facut sa-mi placa si mai tare colectia pentru ca dupa cum stiti as alege oricand o pereche de pantaloni in locul unei fuste sau rochii. 




Palatul Brukenthal din Avrig ramane una dintre locatiile mele preferate. 
Lavinia Ilies si Sebastian Roncea au mizat pe puterea naturii de a crea cele mai frumoase cadre care sa puna in evidenta o colectia cu piese din elemente naturale- piele, lemn, stofa de lana si tesaturi delicate. 
O colectie in care fiecare accesoriu si-a gasit perfect locul in tinuta, in care fiecare detaliu era atent "slefuit" iar locatia a fost un plus. 

Gentile supradimensionate din materiale precum pielea sau lemnul,  cu detalii brodate, au cucerit inimile celor prezenti si ne-au imbiat sa ne reorientam si spre accesoriile si piesele vestimentare care spun povesti. 





Dupa degustarea de vinuri si cina de la Palatul Brukenthal, toata gasca s-a mutat la Redal Expo - FEERIC Venue - locatia unde se continua prezentarile de moda in fiecare seara si se lasa cu party :)

Miercuri seara si-au prezentat colectiile: Vasilije Kovacev, Bianca Popp, Pimpi Smith si Agatha Ruiz de la Prada. 







Eu am purtat:

Rochie-kimono// Diva Charms - AICI
Top// Zara
Jeans//Zara
Clutch// C&A

Ne vedem pe instagram si snapchat: @sandrabendre 

Trebuie sa va spun ca anul acesta ma bucur sa fac parte din Familia FEERIC Fashion Week in calitate de Blogger Ambasador. 

Multumesc pentru "incoronarea" cu acel premiu de recunoastere a activitatii de pana acum in cadrul FEERIC si abia astept sa "lustruiesc" premiul si sa il pozez :))

Felicitari Mitichi si intregii echipe FEERICe! 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Salut Sandra ! Nu sunt mare amatoare de dat feedback, insa am simtit ca e musai sa o fac de data asta :) Te urmaresc de mai multi ani si observ o foarte faina evolutie la tine pe partea de fashion. Imi place directia in care mergi, keep up the good work !
    Mihaela

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salut Mihaela, multumesc mult pentru aprecieri! Ma bucura mesajul tau :)

      Delete
  2. Felicitari pentru premiu!!! Va urmaresc pe Snap la Feeric :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.