Weekend GLAM si bunatati cosmetice la Glamour Beauty Festival

4 comments






Adoooorrrr sa conduc, ma relaxeaza si imi incarca bateriile cu energie buna iar cand ma indrept spre cel mai GLAM Beauty Festival de vara aceasta nici nu-mi dau seama cum ajung la Bucuresti. 
Parca imi era dor de agitatia acestui oras, de oamenii care alearga dintr-o parte in alta si de vibe-ul stradutelor pline de istorie si "animate" de mirosul de tei din plina vara. 

O pereche de skinny jeans, mai nou cei negri sau gri sunt preferatii mei, un top basic, vesta neagra si sandalele cu aplicatii glam m-au acompaniat sambata la Glamour Beauty Festival, stiti deja- primul festival de beauty din Romania care a avut loc la Bucuresti intr-o locatie ideala pentru a-si da intalnire cele mai glam girls. 

Atmosfera a fost pe masura atat vineri cat si sambata iar entuziasmul nostru se putea vedea pe chip de indata ce ajungeam in fiecare dintre incaperile special create pentru fiecare segment de beauty- skincare, hairstyle, make-up. 

Vremea a tinut cu noi  si au fost cu adevarat zile de vara. Trebuie sa va spun ca m-am indragostit de noul mix delicios de la Juiceit.ro, care mi-a tinut si de sete si de foame. Aroma fresh si usor acrisoara a sucului a fost la fix pentru caldura de afara.  Sorina Fredholm a vorbit despre importanta unui stil de viata sanatos si cum putea integra sucurile Juiceit in meniul nostru zilnic sau cum putem sa-i dam un boost de energie corpului prin curele de detoxifiere. 

Workshop-urile despre beauty si social media au atras o gasca de gagici super cool si interesate de cele mai noi tendinte in domeniu. Alexandru Abagiu si Sorin Stratulat au tinut curioasele cu sufletul la gura si le-au dat cele mai cool tips-uri in materie de make-up & hairstyle. 

Mi-a placut atmosfera relaxata si faptul ca fiecare participanta putea sa testesteze cele mai noi produse in materie de beauty, sa se machieze si sa se coafeze in comapnia celor mai buni specialisti in domeniu.  

Daca iti doresti sprancene perfecte iti dau de veste ca cei de la BENEFIT Cosmetics Romania te invita sa testezi cele mai noi produse special create pentru sprancene care va spun eu, chiar va fac sa spuneti WOW! Toate produsele le gasiti in magazinele SEPHORA
Ahhhh era sa uit de super paletele de farduri pentru ochi de la Urban Decay sau delicioasele blush-uri de la Too Faced. 

Unde mai pun ca am plecat acasa cu un goodie bag plin de bunatati pe care abia astept sa le testez si sa impartasesc cu voi parerea mea. 

Ma bucur ca am avut ocazia sa iau parte la cel mai cool festival de beauty al verii.
Pana una alta, ma mai bucur cateva zile de frumusetea si agitatia Bucurestiului.

Pupici,












Am purtat:

Camasa//Moja
Pantaloni// Pimkie
Curea//vintage
Ceas// Kapten&Son
Poseta//Expo Bag Iulius Mall









Imi place la nebunie manichiura mea alba, perfecta pentru vara si piele bronzata. Multumesc Oana Hagau si Nail Art Professionals Cluj-Napoca











SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Ce de bunatati!

    http://strumfette.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. Superbe poze, fain eveniment!
    xo
    www.fashionablestreets.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Sandra spune-mi te rog de unde ai sandalele aurii.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.