Unde am gasit cele mai cool haine de designer

3 comments




Outfit:

Hat//H&M
Shirt//Zara
Jeans//H&M
Shoes//Zara





Cand nu-ti mai vine sa iesi din blugi, cauti orice mix vestimentar de piese care sa-i includa si care sa arate bine. Din dorinta de a obtine un outfit spectaculos, adaugam prea multe bijuterii sau mizam pe piese vestimentare cu foarte multe detalii riscand ca in final, privirea de ansamblu asupra tinutei sa nu fie una tocmai placuta ochiului.  Se intampla adesea si sunt convinsa ca vi s-a intamplat si voua macar o data. 

Uitam ca exista piese vestimenatre spectaculoase care integrate in orice tinuta basic o scot automat din anonimat. Ma refer acum strict la acele piese vestimentare care tin locul unor accesorii deosebite. 

Jacheta "Etno Star" by Lana Dumitru este acea jacheta imprimata digital cu elemente etnice romanesti pe care mi-am dorit-o de multa vreme in garderoba.  Este piesa vestimentara care nu mai are nevoie de niciun accesoriu si pe care indiferent in ce tinuta ai purta-o, sigur va atrage privirea tuturor celor din jur.  Lana Dumitru este designerul care a reusit sa readuca la viata motivele etnice romanesti si sa le puna in valoare imprimandu-le pe diferite piese vestimentare dar mai mult de atat, a stilizat spectaculos aceste motive si le-a imprimat pe materiale ca neoprenul. 

Lana este doar unul dintre desginerii romanii ale caror creatii sunt acum la doi pasi de tine. Si chiar pe bune doi pasi pentru ca trebuie doar sa deschizi usa curierului cand ajunge coletul la tine. 
Eu am cumparat online jacheta "Etno Star" si geanta din piele naturala Concept 15 Milano de pe clote.ro 

Si daca tot v-am spus despre accesorii si piese statement in garderoba oricarei femei, stim ca noi femeile suntem mereu in cautarea unei genti perfecte iar daca aceasta este una de calitate la un pret bun, am facut o investitie inteligenta. 

Geanta colorata Concept 15 Milano mi-a facut cu ochiul pe clote.ro datorita design-ului simplist dar totusi feminin si "cuceritor". Are o dimensiune ideala care imi permite sa iau cu mine toate lucrurile de care am nevoie intr-o zi iar faptul ca este din piele naturala de foarte buna calitate m-a facut sa o adaug in cosul de cumparaturi.  Ma orientez mereu ca gentile pe care le achizitionez sa aiba atat bareta de umar cat si de mana, este unul dintre criteriile dupa care cumpar genti :) 

Geanta asta e perfecta atat pentru tinutele office cat si pentru o tinuta casual, relaxata, compusa din piese simple, asa cum am ales eu camasa basic alba si o pereche de blugi boyfriend. 

Apropo, la comenzile de peste 400 lei de pe clote.ro transportul este GRATUIT! 










SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Geanta este absolut superba, dar pretul ......... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. daca dai click unde este prezentata geanta,pe scrisul cu rosu apare siteul cu pret.712 ron

      Delete
  2. Esti superba, Sandra <3
    http://trend-with-deea.ro/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.