Tinuta mea preferata pentru sport - la sala, acasa si in aer liber

15 comments







Outfit:

Bustiera// Cumpara AICI
Colanti//Cumpara AICI
Bluza//H&M
Adidasi// Nike
Casti// Cumpara AICI


Ia sa mai incep si eu cu: "de luni merg la sala", e clar cea mai des intalnita promisiune pe care ne-o facem si pe care o impartasim celor apropiati pentru ca asa avem siguranta ca ne tinem de plan.  Sunt zile in care tot ce am chef sa fac este sa zac, pierzandu-ma printre zecile de board-uri cool de pe Pinterest si ascult muzica relaxanta sau citind pagini din Fluturi. 

Pe langa leneveala- metoda preferata de relaxare, imi place sa fac sport si chiar fac. Am facut mereu sport chiar daca mai am momente de pauza in care fie e o toamna prelungita in miez de vara si ploaia nu se mai opreste(atunci chiar n-am chef sa ies din casa), fie e prea cald si as manca toata ziua inghetata pe terasele faine din Cluj si tot asa, motive sa tragem chiulul de la sala gasim mereu. 

Una peste alta, imi place sa fac sport si DA, si asta e un mod de a ma relaxa si de a-mi reincarca bateriile. Cel mai des merg la sala dar sunt zile in care alerg in aer liber sau pur si simplu fac exercitii acasa. Legat de asta, nu trebuie sa fiti guru in ale fitness-ului sau sa aveti la activ nu stiu cate cursuri ca sa faceti sport acasa. Gasiti pe Youtube antrenamente special gandite pentru a fi efectuate acasa sau oriunde in aer liber. 

Bun,bun, dar daca tot suntem preocupate zi de zi de tinuta noastra, ce facem cu tinuta pe care o purtam atunci cand facem sport? Este foarte adevarat ca si in ceea ce priveste tinutele sport, moda are un cuvant de spus. Urmam adesea tendintele in moda si uitam de confort, uitam de calitatea pieselor vestimentare sau daca ele ne avantajeaza ori ba.

Cum aleg eu tinuta sport ideala:

  • in primul rand, aleg o pereche de colanti din bumbac elastici care sa imi fie foarte confortabili
  • incaltamintea trebuie sa fie marimea potrivita si de obicei la pantofii sport aleg cu jumatate de numar mai mare
  • fetelor, NU PURTATI SUTIEN LA SALA! Da, sutienul are rol de sustinere dar este foarte incomod, arata inestetic, nu se cade sa purtam la sala lenjeria pe care o purtam, la o cina, de exemplu. Eu aleg intotdeauna o bustiera din material elastic care sa fie in primul rand marimea potrivita si sa ma simt confortabil purtand-o
  • iau mereu cu mine un top sau o bluza cu maneca lunga, asta in cazul in care e mai rece afara sau aerul conditionat de la sala este pe volumul maxim. 
  • accesoriile sunt importante si cand spun accesorii nu ma refer la cerceii candelabru, colierele supradimensionate si ceasul de la X brand plus cele 7 inele de pe degete. O pereche de casti faine sau un smart watch tin locul tuturor accesoriilor.  

Acum sigur ca va intrebati cat costa sa fii IN STYLE chiar si atunci cand faci sport. Ei bine vreau sa va spun ca bustiera si colantii mei valoareaza exact cat o prajitura in oras dar diferenta este ca apoi tot ai nevoie de o tinuta sport super cool ca sa dai jos caloriile :) (zambesc). 
Asadar, va zic ca eu am dat vreo 33 de lei pe bustiera si colantii din bumbac care fac echipa perfecta in antrenamentele mele de la sala. 

Si daca tot am intrat pe uniconflenjerie.ro sa fac shopping pentru sala, mi-am mai luat o bustiera roz si inca cateva lucrusoare-surpriza. 

Gataaaaa! Fug sa ma pregatesc (spiritual) ca maine e LUNI si chiar trebuie sa fac sport desi e weekend prelungit :)

Va puuup! 
















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

15 comments:

  1. foarte draguta tinuta, perfecta pentru Sport. Si eu aleg ceva asemanator pentru ca astfel ma simt confortabil si ma pot desfasura in voie. :)

    Pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti place :) Exact, trebuie sa ne simtim in primul rand confortabil. te pup

      Delete
  2. You Are so Beautiful Women. I LOve your Body Much. So sexy Sandra :9 <3 Kisses xoxo <3 :D

    ReplyDelete
  3. Thank you for the informative article. Your writing style is interesting. I liked how you explained and I really enjoyed reading this post.
    ยูฟ่าเบท168

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.