Cum purtam tinuta alb-negru in miezul verii

2 comments








Outfit:

Hat// H&M
Blouse// Choies
Bag//  on SALE HERE
Culottes// C&A
Sandals// on SALE HERE



Cand vorbim despre vara si temperaturile urca peste 30 de grade automat excludem culorile inchise din garderoba si ne reorientam spre cele deschise, culori vii si print-uri de vara. Mai trebuie sa stim ca si materialul din care sunt confectionate acele piese vestimentare contribuie sau nu la confortul termic.

Cu o tinuta alb-negru nu vom da niciodata gres mai ales daca vorbim despre piese confortabile si cu un design foarte feminin. Pentru ca nu sunt fan rochii sau fuste am gasit cea mai confortabila varianta- pantalonii culottes despre care v-am tot povestit. Desi sunt negri, au un croi foarte lejer si sunt dintr-un material subtire si fluid, foarte usor de purtat atat in tinutele de zi cat si in tinutele de seara.

Bluza alba cu umerii goi este o alegere potrivita mai ales pentru tinutele de seara, deoarece are manecile lungi si peplumul care ii da un plus de eleganta.
Daca tot vorbim despre alb-negru, am respectat aceeasi nota si in ceea ce privesti accesoriile si incaltamintea.
Geanta perforata tip sac Little Mistress (pe care apropo, o gasiti la reducere AICI)  este acel model de geanta care iti permite sa iti iei cu tine toate catrafusele de care ai nevoie: de la agenda, incarcator pentru telefon sau baterie externa, produse de machiaj si tot ce caram dupa noi intr-o zi aglomerata.

Daca ar fi dupa mine as purta sandale tot anul, e drept ca mai fortez cu purtatea lor atat primavara devreme cat si toamna insa vara este anotimpul meu preferat in ceea ce priveste incaltamintea. Sandalele cu barete alb-negru Paper Dolls  sunt acum la reducere de la 54lire la 20lire si le gasiti AICI.

Asadar, nu uitati ca o tinuta alb-negru va fi mereu in tendinte :) 













SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Foarte faini pantalonii <3

    Din Iasi cu dragoste
    www.mariainfashion.com
    https://www.facebook.com/maria.is.on.fashion

    ReplyDelete
  2. Foarte faina tinuta, atat bluza cat si pantalonii, dar si accesoriile.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.