Cu ce ne surprinde C&A pentru garderoba de toamna-iarna 2016

2 comments





Am purtat o salopeta C&A din denim alb care imi place la nebunie. E prima salopeta din denim alb din garderoba mea :) 





Dupa aproape o saptamana petrecuta in Bucuresti va spun drept ca imi plaaaaace agitatia acestui oras dar mai ales vibe-ul stradutelor cu istorie din centrul vechi. O saptamana e suficienta sa iau la pas cele mai frumoase stradute si sa ajung in cateva dintre restaurantele cool din capitala. 

Am ramas pana Joi deoarece miercuri seara nu aveam cum sa ratez event-ul C&A, un preview al colectiei de toamna/iarna 2016 - Nature's Elements. 

Exact asa cum ii spune si numele, piesele din colectia urmatorului sezon sunt inspirate din natura atat din punct de vedere cromatic, cat si al print-urilor reprezentative. M-am indragostit de puloverele din casmir, poncho-urile in nuante pamantii, palariile cu detalii hippie dar si jachetele bomber de la Clockhouse - gama destinata adolescentilor.  Of course, jeansii sunt preferatii mei in orice sezon si daca tot vorbim despre preferate, toamna aceasta voi investi cu siguranta intr-o noua parka. 

Accesoriile transforma orice tinuta iar C&A propune accesoriile minimaliste pentru sezonul rece pe le vei putea integra cu usurinta atat in tinutele de zi cat si in cele de seara. Iar pentru petrecerile mai glam, rochiile din dantela sau cele din paiete vor fi cu siguranta o alegere buna. 

Locatia aleasa pentru eveniment a fost perfecta pentru a savura noutatile urmatorului sezon si un pahar de prosecco rece, in compania unor oameni faini. Atmosfera a fost relaxata si ca de obicei, nu-mi mai venea sa plec de acolo si mai ales cand se aduna atatia bloggeri la un loc, povestile sunt interminabile. 
Daca vreti sa mancati ceva bun si sa va relaxati, Kid You Not e locul perfect. Cu siguranta voi mai trece pe acolo cand ajung in Bucuresti :)

Noua colectie C&A toamna/iarna 2016 va fi disponibila in peste 20 de europene dupa data de 17 august 2016. Abia astept sa vad toate super items-urile sezonului rece, am facut deja un #wishlist.

Nu uitati ca ne vedem pe Snapchat-  @sandrabendre si Instagram- @ sandrabendre


Hugs,















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Ma bucur ca ti-a placut in Bucuresti. Te mai asteptam in vizita, da! Frumoasa colectia. Sper ca pana data viitoare vibe-ul sa se transforme intr-o atmosfera placuta.

    ReplyDelete
  2. Foarte frumoasa noua colectie C&A.
    V-am urmarit si pe Snap :D
    http://trend-with-deea.ro/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.