Tinuta office reinventata| StarShiners

3 comments




Artista Deep Challenge sau mai pe scurt, fusta care mi-a furat inima din prima clipa. Voi stiti ca nu sunt fan fuste, dar vorba aia, si cand mi se pune pata, greu ma convingi sa renunt la ea.

Sa fie super confortabila, sa fie feminina dar interesanta in acelasi timp, sa fie versatila si speciala, dar totusi e o fusta si e cam greu sa cuprinda toate aceste detalii, nu-i asa? Ba uite ca se poate. Imi place in primul rand croiul "altfel", nu e nici fusta conica, cea clasica, nici una A-line care nu-ti spune nimic. E dintr-un material elastic si se muleaza perfect.


Mi-a venit in minte o tinuta office, reinventata, asta pentru ca multor femei le este teama sa iasa din standarde si sa abordeze tinuta office dintr-o perspectiva diferita. De ce sa alegem o camasa alba, simpla, cand putem opta pentru una cu detalii in zona bustului sau poate cu un set de nasturi deosebiti?


Sunglasses// HERE


Camasa alba cu detalii in zona gulerului o consider o alegere potrivita. Datorita detaliilor feminine din partea de sus a corpului, ne va ajuta sa echilibram aspectul intregii tinute. Aplicatiile si fundita neagra inlocuiesc cu brio accesoriile.

Bineinteles ca tinuta office ne-o imaginam mereu cu o pereche de pantofi stiletto, clasici si eleganti. Ei bine, de data aceasta eu am mers pe confort si am ales o pereche de Sneakers Mexton pe negru cu insertii de strasuri. Talpa groasa si moale ii transforma in pantofii ideali pentru o super busy day la birou sau de ce nu, pentru o iesire cu fetele.




Renunta la clasicul palton negru, jacheta din piele sau sacoul basic in favorea unei Veste Minimaliste. O poti purta atat cu o pereche de pantaloni conici cat si cu o fusta, fie ea desupra genunchilor,fie de aceeasi lungime cu vesta.


Photo Credit:

Renata Popan Photography



E atat de simplu sa creati si voi o tinuta office pe placul vostru alegand piesele preferate cu doar cateva click-uri stand in fata monitorului, chiar de la birou. 

Eu am ales sa fac shopping online pe starshiners.ro pentru ca aici am gasit pantofi, articole vestimentare pentru orice ocazie dar si accesorii. 



De curand, Echipa StarShinerS si-a lansat si linia proprie de productie de haine pe care o puteti admira AICI.  






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Deosebita tinuta.

    http://anamariaben.blogspot.ro

    ReplyDelete
  2. Vesta ta este exact ca cea de la StarShiners?

    ReplyDelete
  3. Arata foarte bine. Chiar o tinuta foarte comoda.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.