MULTI-PERFORMANCE de la Ivatherm - Mai mult decat HIDRATARE

4 comments



Ce-mi place! Asteptam demult dimineata in care am sa imi lipesc nasul de fereastra admirand neclintita iarna, care acum chiar si-a facut simtita prezenta. 

Cuvinte cheie pentru o dimineata perfecta de inceput de weekend:
  • ciocolata calda
  • briosa cu vanilie
  • pijamaua preferata
  • o portie de ras
  • HIDRATARE 


"  Crema hidratanta de corp, cu textura emolienta si non-grasa restabileste imediat confortul si ajuta in lupta impotriva imbatranirii pielii. Combinatia complexa de hidroxiceramide, acid hialuronic, acizi grasi determina efectul regenerator, filmogen, reparator si asigura aportul de vitamine. Produs fara parabeni" . 

Asa se descrie rasfatul pentru corpul meu in diminetile reci de iarna - 
MULTI-PERFORMANCE Crema Hidratanta pentru Corp  


Daca inca nu ai o crema hidratanta pentru corp in arsenalul de frumusete, acum nu mai ai niciun motiv sa spui PAS. Frigul de afara cu siguranta isi va pune amprenta pe pielea fiecareia dintre noi iar eu mi-am facut provizii. Desi tenul meu e unul mixt-gras, pielea corpului este de-a dreptul uscata si urla dupa hidratare.

 Eu am gasit Crema pentru Corp AICI iar pe langa ambalajul usor de folosit ma incanta si cantitatea ei care cu siguranta imi va fi de ajutor o buna bucata de vreme. 



Cu siguranta, mainile mele sunt cele care sufera cel mai tare din cauza frigului.In primul rand pentru ca ma spal foarte de des pe maini iar voi stiti ca indiferent ce sapun am folosi, acestea usuca mainile. 

Pe langa telefon, ruj, ulei de cuticule, un mini parfum, carti de vizita, agenda, servetele umede si alte catrafuse, in poseta am INTOTDEAUNA o Crema Hidratanta pentru Maini iar acum aceasta este MULTI-PERFORMANCE Crema Hidratanta pentru Maini de la Ivatherm- o gasiti AICI




Proprietatile ideale ale unei creme de maini:
  • sa hidrateze foarte bine pielea mainilor
  • sa nu lase o textura grasa pe piele
  • sa se absoarba repede in piele
  • hidratarea sa fie de durata
  • sa aiba un parfum placut
  • sa fie intr-un ambalaj practic
  • sa fie conceputa si pentru pielea sensibila
******

Am o veste buna!! Reducerile de 50% au ajuns si la Ivatherm. 
Asadar, va invit sa achizitionati produsele preferate la SUPER PRETURI - AICI










SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. "Cuvinte cheie pentru o dimineata perfecta de inceput de weekend"...dar tu multe zile si dimineti perfect mai ai...bati campii.poate ne spui ceva si de noptile tale"perfecte"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Anonimule, te invit sa parasesti campii mei daca nu te simti confortabil. O seara frumoasa!

      Delete
  2. Oamenii sunt rai si invidiosi, Sandra . Eu spun sa nu iti pierzi timpul sa raspunzi la asemenea comentarii , nu merita . Si eu imi incep diminetile cu o ciocolata calda Milka, este atat de buna . M-ai facut curioasa de mini parfumelul din geanta, ce parfum este si unde gasesti miniaturi ? Mie nu-mi plac cele de 1ml, le prefer pe cele de 5 sau chiar putin mai mult...pentru ca au pulverizator . Ana

    ReplyDelete
  3. Ai dreptate Ana! Nu stiu de ce mai citesc blogul daca se simt pe "alti campi" :))
    Cat despre parfumurile de poseta, am mai multe. Am un set de 5 Escada care au 5ml si miros delicios, le-am cumparat din aeroport vara trecuta. Mai am unul de la Lancome pe care l-am primit intr-un set si trebuie sa recunosc ca imi plac si cele de la zara, varianta pentru poseta :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.