Haina de blana in degradé & Transilvania International Design & Fashion Fair (TIDAFF)

12 comments





 Outfit:

 Faux fur Jacket// HERE
Shirt//BSB
Cardigan//Fat Face
Jeans// similar HERE
Shoes// Zara (old)




O haina de blana va transforma orice tinuta banala intr-una diferita, intr-una care nu va trece neremarcata. Haideti sa renuntam la blana clasica in favorea uneia colorate sau de ce nu in degradé asa cum am facut si eu. Eu am gasit-o online AICI cu transport gratuit. Mai am cateva haine de blana pe #wishlist.

Tu preferi blana clasica sau una colorata?








*****

Pentru ca weekendul ( 15-16 noiembrie) se aproapie si are multe surprize pentru noi, vreau sa va invit si pe voi la Casino Parcul Central la Prima Editie
--> Transilvania International Design & Fashion Fair (TIDAFF)- târg- expoziţie dedicat designerilor vestimentari autohtoni şi internaţionali organizat de catre High Heels Events   alaturi de partenerul principal Casa de Vinuri Cotnari.  

Intrarea este LIBERA! 


Evenimentul este un bun prilej de a interactiona atat cu designeri internationali cat si cu cei autohtoni, avand posibilitatea chiar sa achizitionati produsele expuse. 
-->  

Astfel, sunt invitaţi la TIDAFF, între 15-16 noiembrie, toţi cei doritori să participe la workshop-uri creative, demonstraţii live de styling, să afle ultimele trenduri si mai ales sa socializeze pe diferite subiecte care au ca punct comun moda si frumosul. 

 
-->
Cristina Brad ne va demonstra cum putem transforma o ţinută folosind o tehnica specială a picturii pe suport textil;

Zoltán Mártonos (Semifinalist Românii au Talent) va susţine demonstraţii de Spray Art; 

Denise Berekmeri (DE) ne va exemplifica live câteva tehnicii shibori; 

Casa de Vinuri Cotnari va intretine atmosfera prin sesiuni de degustare de vin;

 
-->
TIDAFF va premia vizitatorii cu surprize deosebite, oferite de partenerii oficiali: Casa de Vinuri Cotnari, Oriflame, Club Moving, Vestige, Estudio Espana, The Botox Shop, Be Jolly Center, Nail Boutique, urmata de premierea participanţilor şi a câştigătorului campaniei TIDAFF, în colaborare cu Iulius Mall şi Yellow Center- Exclusive Nikon, “Share your passion for fashion”.*

*Urmăriţi “TIDAFF Photo Booth” din Iulius Mall, postaţi-vă o fotografie pe facebook cu #shareTIDAFF şi veţi fi selectat (prin random selection) pentru a câştiga premiul oferit de  Yellow Center- Exclusive Nikon : cumpărături în valoare de 300 lei în magazin sau shop online.

Toţi participantii care vor participa la această campanie vor primi câte un card Photopass cu 50 de puncte în valoare de 50 de lei, oferit tot de Yellow Store.


Informatii despre Targ puteti afla - AICI
sau pe pagina de Facebook



Hugs & Kisses,

Sandra 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. Foarte frumoasa haina din blana artificiala, imi plac foarte tare si blugii si pantofii :)

    Va invit pe blogul si pagina mea de facebook:
    http://mariaisonfashion.blogspot.ro/
    https://www.facebook.com/maria.is.on.fashion

    ReplyDelete
  2. Super haina. Dar si camasa aceea alba imi place foarte mult.

    http://tarceaoana.com/

    ReplyDelete
  3. Mie mi-ar placea una argintie care sa imite foarte bine o blana naturala. Din pacate, inca nu am gasit una, dar sunt perseverenta :))

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    ReplyDelete
  4. Arata superb geaca de blana ! Da un aer sofisticat tinutei :)

    http://anamariaben.blogspot.ro

    ReplyDelete
  5. Cred ca ar fi foarte util sa recitesti textele inainte de a le posta, ca sa nu mai faci greseli gramaticale elementare ("v-a schimba"). Probabil nu ti se pare un aspect important, insa crede-ma ca e deranjant pt cititori si poate sa afecteze modul in care te percep :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru observatie Teodora. Se mai intampla :) dar nici despre "pt" nu am auzit, destul de deranjant pentru limba romana. Asta pt ca vb doar pe mess si ne tr doar msg unii altora, nu? ;)

      Delete
  6. Ce tinuta frumoasa! Mereu ne surprinzi intr-un mod placut.
    Eu ma indepartez putin de postarea aceasta, as vrea sa stiu daca sedintele de epilare definitiva au dat rezultat. As vrea sa merg si eu la acelasi salon, m-ar ajuta enorm de mult pentru foliculita pe care o am pe gambe.
    As aprecia un raspuns sincer.
    Multumesc mult :) !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur sa citesc mesajul tau Ada, iti multumesc pentru aprecieri!
      Lucrez la articolul despre epilare definitiva care sper sa apara zilele acestea. Vreau sa va povestesc despre evolutie, efecte pe propria piele si rezultate pana acum. Vreau sa iti spun ca sunt super multumita si am efectuat doar 4 sedinte. Eu nu ma confrunt cu foliculita, dar cu siguranta vei primi cele mai bune sfaturi pentru rezultate maxime. Te inteleg perfect si cred ca e incomod. Nu e un salon de fite, sa stii, bunul gust si profesionalismul sunt la ele acasa :) asta e inca un aspect care m-a atras. te pup

      Delete
    2. Multumesc mult de raspuns:) Abia astept sa citesc articolul!

      Delete
  7. Buna Sandra imi poti spune te rog ce marime este blana ta? Pupici multumesc!

    ReplyDelete
  8. Nice blog! I've come through the coat. I love! Regards :)
    estademodamarlafra.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.